Srbija videla spektakularan fudbal u lučanskom blatu i jedan od najlepših golova

Prelepi golovi i mnogo uzbuđenja na meču Mladost Lučani - Napredak

  • 0

Fudbaleri Mladosti iz Lučana savladali su Napredak u sa 3:2 na svom terenu u 20. kolu Superlige. Mnogo uzbuđenja viđeno je u Lučanima na veoma teškom terenu, gde su posledice snega bile jasno mogle da se vide zbog blata u kojem se igralo.

Viđena je "rezultatska klackalica", gosti iz Kruševca su u dva navrata vodili, ali je na Kraju Mladost uspela da dođe do tri boda, iako su od 64. minuta igrali sa igračem manje zbog isključenja Antea Hrkaća.

Takođe, meč su obeležili i prelepi golovi na obe strane, od čega je posebno spektakularan bio onaj koji je u devetom minutu postigao Stefan Jovanović sa nekih 30 metara, kada je raspalio po lopti i sjajno pogodio za jedan od najlepših golova sezone.

Ništa manje lep gol bio je na drugoj strani, kada je Saša Jovanović posle duplog pasa spoljnom uzvratio za 1:1.

Mitar Ćuković je tri minuta kasnije vratio Napredak u vođstvo posle dobre akcije, da bi novo izjednačenje doneo Hrkać, kada je glavom pogodio i poslao loptu od prečke u mrežu.

Konačan rezultat postigao je mladi 17-godišnji Đorđe Gordić, koji je u maniru prekaljenih napadača sproveo jednu loptu u mrežu.

Mladost je posle ove pobede na 13. mestu sa 21 bodovm, dok je Napredak na šestom sa 27. U poslednjem meču jesenje polusezone Metalac gostuje Radniku iz Surdulice, a napredak igra u Subotici protiv Spartaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA