≫ 

Brzopotezno vođstvo Partizana u Milanovcu, Menig zatresao mrežu posle sjajnog pasa Milovanovića

Metalac je "poklekao" već u 3. minutu susreta

  • 5

Fudbaleri Partizana od rane faze utakmice vodi na stadionu u Gornjem Milanovcu. Izabranici Aleksandra Stanojevića bili su svesni da ih pobeda protiv Metalca može odvesti na +5 u odnosu na Crvenu zvezdu, pa su od starta utakmice krenuli jako i agresivno ka golu domaćina.

To im se isplatilo već u 3. minutu kada su posle jedne dobre akcije stigli do ranog vođstva. Odbrana Metalca loše je odreagovala, sjajan pas uputio je Marko Milovanović po zemlji ka Kvinsiju Menigu.

Letnje pojačanje Partizana istrčalo je samo jedan na jedan sa golmanom Metalca, a napadač crno-belih je potom samo po zemlji sproveo loptu pored golmana Savića, koji je bio potpuno nemoćan u takvoj situaciji.

Crno-beli su i u nastavku prvog poluvremena imali nekoliko šansi da dupliraju stečenu prednost, pošto se ponovo Kvinsi Menig nalazio u solidnim pozicijama za šut.

Video: Nastavlja se goleada u Lučanima: Mladost treći put vodi na meču protiv Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drmr

    15. decembar 2021 | 15:38

    Pa ovi jadnici gola ne mogu u evropi da postignu i to u Ligu Konfenrecije protiv amaterskih ekipa a u nasem prvenstvu resavaju utakmice u prvom poluvremenu.... Hmm🤔

  • Njegos

    15. decembar 2021 | 15:46

    Kako se posteno osvaja titula🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA