Incident u Lučanima: Ekipe se pokoškale u šesnaestercu, usledila "gurka" i povlačenje za dresove

Fudbaleri Mladosti i Napretka su se "pokoškali" na početku drugog poluvremena i situacija je pretila da eskalira

  • 0

Pored nekoliko sjajnih pogodaka i sasvim dobrog fudbala koji smo gledali na stadionu Mladosti u Lučanima, susret između domaćeg tima i Napretka obeležile su i nesportske scene početkom drugog poluvremena, kada je u žaru borbe došlo do koškanja svih fudbalera na terenu.

Sve je započelo posle jednog kornera posle kojeg je golman domaće ekipe, Ivan Kostić pogrešno procenio let lopte i pesnicom je zamahnuo u prazno. To se nije preterano dopalo gostujućim fudbalerima, a prednjačio je Petar Đuričković koji je "zakuvao" čitavu stvar kada je ušao u otvorenu prepirku sa Nikolom Lekovićem iz tima Mladosti.

Dvojica fudbalera su htela da se razračunaju, uleteli su u svađu i ostali igrači obe ekipe, pa je sudiji Jovanu Šegrtu preostalo samo da se skloni sa strane i da posmatra dešavanja iz kaznenog prostora. Na teren su ušli i neki članovi stručnog štaba i uspeli su da "raspletu" ogromnu gužvu koja je nastala, a koja je ostala uglavnom na rečima, mada je bilo i par povučenih dresova.

Epilog svega su dva žuta kartona koja je podelio arbitar Šegrt nakon konsultacija sa VAR sobom. Zaradili su ih glavni akteri i protagonisti ovog haosa, Đuričković u timu Napretka i Nikolić u sastavu Mladosti.

Video: Pogledajte gol Partizana u 3. minutu meča protiv Metalca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA