Premijer liga "pogazila" svoju reč posle samo par sati, odložen meč Barnlija i Votforda

Razlog je kako smo i navikli - koronavirus

  • 0
FK Vest hem - FK Mancester junajted, FC West Ham United, Manchester United Foto: Tanjug/AP

Iako je engleska Premijer liga pre samo nekoliko sati najavila da neće više uvažavati zahteve klubova za odlaganje utakmica zbog velikog broja zaraženih igrača korona virusom već je uspela da svoju reč pogazi.

Navedeno je da Liga više ne želi da zbog obolelih od kovida odlaže utakmice, a da će klubovi morati da se snađu i da igraju bez zaraženih igrača, sa omladincima. Takva odluka doneta je pošto je utakmica Mančester junajteda i Brentforda odložena zbog korona virusa u ekipi sa Old Traforda, a meč Totenhema i Brajtona minule subote zbog istih problema u klubu iz Londona.

Međutim, očigledno je da su čelnici takmičenja nešto pobrkali, pošto je Barnli saopštio da se večeras neće igrati na "Turf Muru" gde je bilo planirano da gostuje Votford. Razlog je kovid "eksplozija" u sastavu gostujućeg sastava, zbog čega oni na raspolaganju nemaju dovoljno igrača da izađu na teren.

Premijer liga je ove nedelje uvela nova pravila i za navijače koji 48 sati uoči utakmice moraju da prilože dokaz da su negativni na Kovid 19 ili da su preboleli bolest.

Video: Menig pocepao mrežu Milanovčana, trener Partizana u transu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA