≫ 

Promašaj veka Zvezdinog fudbalera, Rišairo Živković na prazan gol pogodio stativu

Sreća po njega, bruka će biti malo manja pošto je signalizirana ofsajd zamka, ali ipak...

  • 49

Rišairo Živković je stigao u Crvenu zvezdu kao ogromno pojačanje, ali doslovno, ništa nije pokazao. Nova blamaža je stigla protiv TSC-a, gde je uspeo da pogodi stativu sa manje od pet metara i to pošto je predriblao i golmana.

Muči se Zvezda sa napadačima, ne mogu da pronađu "ubojitu devetku" koja bi mogla bar ponekad da odmeni Milana Pavkova. Stručni štab je mislio da će Rišairo Živković to uspeti, međutim, Holanđanin srpskog porekla je očigledno pokazao da je zaboravio da postiže golove.

Nova bruka je došla u Bačkoj Topoli. Ruku na srce, bio je u ofsajdu, ali on to nije znao. Dobio je loptu, predriblao je golmana TSC-a, Nenada Filipovića, da bi ostao sam pred golom. Došao je do nekih pet metara, šutirao i pogodio je stativu?!

Na sreću, gorepomenuti Milan Pavkov je postigao dva gola i pobrinuo se za to da Zvezda ode kući sa tri boda u džepu.

Nečuven promašaj, srpski fudbal ovo nikad do sada nije video. Kako je sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Rišairo Živković za vođstvo Zvezde: Sjajna akcija iz prekida za prednost protiv Inđije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    16. decembar 2021 | 18:23

    Nije ovo njegov promasaj veka, vec je on promasaj veka rukovodstva kluba.

  • Nele

    16. decembar 2021 | 18:22

    Daj bre ljudi sklanjajte ove amatere iz Zvezde sta je sa vama?! Ja ne znam koliko je jednom sportskom direktoru potrebno da skapira da Dioni, Zivkovic, Falko i slicni nemaju veze sa fudbalom.

  • duci

    16. decembar 2021 | 18:55

    Znam da ne bi bio priznat ali ovog lika najuriti pod hitno sa ostalim promasajima Dioni Falko Bakajoko i ostala boranija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA