≫ 

Zvezda ga letos ispustila zbog 500.000, sada za njega daju 5 miliona!

Sjajne partije Pešić bi mogao da naplati već u januaru

  • 7
Aleksandar Pešić Printskrin: Youtube/Ajansspor

Iako je letos pregovarao sa Crvenom zvezdom i bio blizu povratka na Marakanu, srpski napadač Aleksandar Pešić definitivno nije pogrešio što je odlučio da pojača Karagumruk!

Pešić je trenutno najbolji strelac turskog šampionata sa devet golova, a kada na to dodamo i četiri asistencije jasno je zašto je za njegove usluge u ovom prelaznom roku zainteresovan tamošnji lider Trabzon.

"Sportski žurnal" navodi pisanja turskih medija da je Trabzon spreman da za Pešića plati čak pet miliona evra, cenu ispod koje njegov sadašnji klub ne želi ni da razgovara sa kupcima.

Pešić ugovor sa Karagumrukom ima do leta sledeće godine i u klub je stigao bez obeštećenja. Bio je član Makabija iz Tel Aviva, ali je odlučio da raskine ugovor kada je u Izraelu počeo rat.

Činjenica da je imao čiste papire i te kako je zainteresovala Crvenu zvezdu, tim za koji je Pešić svojevremeno i nastupao. Razgovori su uspostavljeni, dok do dogovora nije došlo. Kako smo tada javili, Zvezda nije pristala da Pešiću da godišnju platu od pola miliona evra, da bi napadač od Turaka zatim dobio 650.000.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jfi

    17. decembar 2021 | 09:15

    Ma to kad Terzic proceni a Stanković potvrdi to je haos,a onda stigne Risario stativa i Dioni

  • Semajlirane_pufne

    17. decembar 2021 | 08:37

    Mnogo više bi pokazao i dao od Dionija

  • jerry

    17. decembar 2021 | 10:25

    Morali da izbace neku lovu za Dipnija Falka i Bakajoka…s ti Šiljo si mnogo dobar decko pa nisi za Zvezdu….onoga Mrkelu i Terzu odmah oterati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA