Luka Jović u epizodi "dok jednom ne smrkne, drugom ne svane"

Srpski reprezentativac će verovatno biti u startnoj postavi protiv Kadiza

  • 3
Luka Jović Foto: Tanjug/AP

Želeo je Karim Benzema da igra derbi protiv Atletiko Madrida, i uspeo je da odigra 45 minuta. Ne samo da bude na terenu, već i da postigne gol posle kog je Real Madridu bilo mnogo lakše u nastavku!

Na Benzeminu nesreću, obnovio je povredu i zbog ponovnog odsustva najboljeg strelca Reala, šansa se otvara za Luku Jovića. Srpski fudbaler je zamenio Benzemu u meču protiv Real Sosijedada, a golom i asistencijom na tom meču zaslužio je mesto u startnoj postavi protiv Intera. U madridskom derbiju Jović je ušao na startu drugog poluvremena upravo umesto Benzeme.

Očekuje se da Luka Jović bude u startnoj postavi u meču 18. kola u kom madridski Real dočekuje Kadiz. To bi bila nova prilika za reprezentativca Srbije da pokaže šta ume i da kupi sebi više minuta u timu slavnog madridskog kluba čak i kada je Benzema spreman.

Pored problema sa povredom Benzeme, Karlo Anćeloti ima problema i sa ostalim linijama tima, uglavnom zbog koronavirusa. Pozitivne testove dobili su Modrić, Marselo, Asensio, Bejl, Rodrigo i Lunin.

U ovom trenutku fudbaleri Real Madrida nalaze se na prvom mestu na tabeli španske La Lige sa osam bodova više od drugoplasirane Sevilje, ali i sa jednim mečom viška u odnosu na prvog pratioca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Promašaj veka: Rišairo Živković nije uspeo da pogodi prazan gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    17. decembar 2021 | 12:12

    A sad grizi, ako treba poginuti na terenu, pogini, ali se bori za sebe, jer niko drugi neće.

  • Mane

    17. decembar 2021 | 13:32

    Jovic sad treba da iskoristi, svaku priliku i da polako podize formu. Pogotovo sto sad igra od starta. Ako se sad ne pokaze dok nema Benzeme onda ce biti da nije igrac za Real..

  • FANTOM

    17. decembar 2021 | 11:28

    Bez Mesija Špansko prvenstvo je postalo Realova avlija. Izgleda da im je prvenstvo nezanimljivo jer ostale ekipe su talašika za Madriđane. A mi dadosmo 600 miliona evra za boza utakmice. Ole!!! 🚩🐂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA