≫ 

Partizan zove na proslavu jesenje titule: "Za ovo smo se borili, na proleće moramo još jače"

Crno-beli se od 12.55 časova sastaju sa Kolubarom u Humskoj

  • 35

Fudbaleri Partizana odigrali su fantastičan prvi deo sezone u Superligi Srbije i zasluženo su osvojili titulu jesenjeg prvaka ispred najvećeg rivala, ekipe Crvene zvezde. Oni će danas u matine terminu od 12.55 časova imati šansu da se odlepe na +5 u odnosu na fudbalere sa stadiona “Rajko Mitić“ i to protiv ekipe Kolubare.

Sastav iz Lazarevca je u veoma slaboj formi, odbrana im nije jača strana, a fudbaleri u crno-belom su već uspeli jednom da ih dobiju ove sezone (0:4) u prvenstvu na gostujućem terenu. Stoga ne kriju optimizam i pozivaju navijače da im se priključe danas u proslavi jesenje titule i evropskog proleća.

- Za ovo smo se borili, dali smo sve od sebe i na kraju uspeli. Jesenja titula pripada nama, ali to nije kraj. Na proleće moramo biti još jači, čvršći i bolji. Svi zajedno. Za pobede, za miran san, za titule, za Partizan – kaže se u videu koji su crno-beli objavili na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

Pred današnji meč oglasili su se i prvotimci Partizana, Igor Vujačić, Aleksandar Popović i Miloš Jojić.

- Čekamo vas na stadionu u jedan sat, da proslavimo jesenju titulu. Pored jesenje titule, čekamo vas da zajedno proslavimo prolazak u proleće u Evropi. Samo stavljamo zarez, borimo se do kraja za titulu. Ulaznice su besplatne, dođite na stadion – rekli su uglas fudbaleri crno-belih.

Karte se mogu preuzeti od 10.00 časova ovog subotnjeg jutra, pa sve do početka utakmice na blagajnama stadiona u Humskoj ulici. Oni koji neće moći da prate ovaj susret uživo, moći će to da učine putem kanala Arena Sport Premium 1 od 12.55 časova.

Video: Pričali su da ćemo teško do titule: Trener Partizana srećan što je ekipa prva na tabeli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Munem

    18. decembar 2021 | 09:23

    Šta ovi to slave? 🙂

  • Lun kralj ponoći

    18. decembar 2021 | 11:30

    Okupljanje i korteo na trgu Bana Josipa Jelačića u podne

  • Zepe

    18. decembar 2021 | 11:17

    Garagani crni vrani,prođoševam srećni dani.ode mister i Kokeza za titulu vaša veza.,nemate ni sportske sreće nikakvo vam i umeće!Gol ne date ni s' peterca neka vama jedanaesterca. Sviraju i dva komada da se protivnik savlada !Magija će to da sredi u var sobi će da sedi kad vas budu baš pritisli on će penal da izmisli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA