≫ 

Ni besplatan ulaz nije mnogo pomogao: Slaba poseta na proslavi "jesenje titule" Partizana

Vreme je da se većinski shvati kako fudbal u Srbiji malo koga zanima, nije samo reč o Partizanu naravno

  • 55

Umesto fešte za kraj uspešne, berićetne jesenje polusezone, u Humskoj je u subotu kao i obično - praznjikavo.

Tek nekoliko hiljada navijača, teško da ih je i pet hiljada, se okupilo da pozdravi ekipu Aleksandra Stanojevića, da je podrži protiv Kolubare, da se zajednički izgura još jedna pobeda, za beg od Zvezde na pet poena, za mirniji odmor. Tek nešto više od ovosezonskog proseka.

Nije pomogao ni poziv igrača i kluba za navijače, ni činjenica da je ulaz besplatan.

Malo, premalo od ljubitelja crno-bele boje, koji ne odskaču mnogo od navika komšija da idu na utakmice. Podsetimo, Zvezdu je posle istorijskog uspeha posle Brage, protiv Radnika takođe gledao vrlo mali broj navijača.

Da se zapita čovek - šta je sa navijačima večitih?

U isto vreme, u Splitu, Hajduk je obnarodovao da je dva dana pred utakmicu sa Osijekom prodao 32.000 karata, dakle ne za Dinamo, nego za Osijek (lider prvenstva), pa moramo staviti prst na čelo i zapitati se zbog čega je sve veća oseka navijača na tribinama srpskih stadiona.

Pitanje za vođstva klubova, FSS, Supeligu, navijače...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran Okljesa

    18. decembar 2021 | 14:28

    Kada jednog dana odu kriminalci i politika iz klubova poseta ce skočiti 10 puta. Svi partijski klubovi, krimi menadžeri i prelivanje rezultata nedozvoljavaju poštenim i pravim gledaocima da se vrate i uživaju. Al taj lobi je puno bitniji i jači od miliona simpatizera

  • Povratak

    18. decembar 2021 | 14:21

    u rodni Zagreb vam je jedina opcija franjevci.Ovde vas osim šačice šibicara,semenkara,prodavaca limunade i unuka vojnih lica niko ne voli.

  • DLZ

    18. decembar 2021 | 14:16

    Jel moguce da trener Partizana protiv Kolubare pocinje sa tri stopera,pa se onda pitajte gde je publika,sta da dodje i gleda tim bez igre....Ne racunam tu ultrase sa juzne tribine,govorimo o obicnim navijacima koji vole fudbal i Partizan ali bez ove dundjerske uprave.. ima tu dosta razloga sto nema publike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA