Radnik "mamuran" posle oduzimanja skalpa Zvezdi, Surduličani poraženi od Mladosti kod kuće

Surduličani odigrali jako lošu utakmicu na domaćem terenu

  • 9

Fudbaleri Radnika iz Surdulice poraženi su od Mladosti iz Lučana na domaćem terenu u prvom susretu nedeljnog programa Superlige Srbije. Iako su u prethodnom kolu uzeli bod Zvezdi na stadionu "Rajko Mitić", domaći danas nisu ni izbliza ličili na tu ekipu koju smo gledali na terenu u ponedeljak - 0:2 (0:1).

Po gol u oba poluvremena bio je dovoljan da Lučanci krenu ka sredini tabele i da se primaknu mestima koja vode u plej-of. Pred ovo kolo, oba tima su bila poravnata sa po 21 osvojenim bodom.

Prvi pogodak bio je delo sada već legendarnog napadača Superlige Srbije, Milana Bojića koji je u 34. minutu iskoristio dobro dodavanje svog saigrača Saše Jovanovića i tako šokirao publiku na stadionu u Surdulici.

Napadali su Surduličani, očekivalo se da oni budu ti koji će poravnati rezultat, a umesto toga smo videli drugi gol Mladosti. U 66. minutu je Miloš Cvetković takođe uspeo da spakuje loptu u gol za potvrdu tri boda Lučanaca.

Radnik ovu polusezonu završava na 13. mestu na tabeli, dok je Mladost dve pozicije iznad. I jedni i drugi nalaze se u opasnoj zoni, mada solidno udaljeni od ekipa koje se nalaze na mestima koja vode u niži rang.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Proslava jesenje titule fudbalera Partizana: Gruvaju Viki i Hanka Paldum

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tane

    19. decembar 2021 | 15:09

    Mocni Radnik, malo jaci od kisele vode. Svi znamo ko je doticna kisela!

  • Radojica i Milojica

    19. decembar 2021 | 16:20

    Takve ekipe zapnu protiv Zvezde i Partizana otkinu bod a sledecu utakmicu izgube 3 . Mozda taj bod osvojen protiv veciti vredi vise od 3

  • Srky

    19. decembar 2021 | 15:58

    Bitno je da oni uspese da projektu onemoguće unapred rezervisanu titulu, šta kaže deki maneken 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA