≫ 

Ludilo u Londonu i remi Totenhema i Liverpula: Goleada, crveni karton, sramotna greška, promašeni ziceri...

Ovo je moglo da se završi sa milion drugačijih načina

  • 2
Liverpul uspeo da preokrene na gostovanju Totenhemu Frank Augstein

Fudbaleri Totenhema i Liverpula napravili su pravu feštu u 18. kolu Premijer lige, te u Londonu odigrali 2:2 u duelu koji je obilovao svim i svačim - od pogodaka preko crvenog kartona do propuštenih čistih zicera. "Redsi" su tako izgubili korak za vodećim Mančester sitijem.

Totenhem je mogao da vodi sa 3:0 u prvih pola sata, ali je uspeo samo da povede protiv Liverpula koji je sporadično napadao, ali je bio veoma nesiguran u odbrani.

Hari Kejn je u 13. minutu na asistenciju Ndombelea doneo vođstvo "pevcima", a onda su on i Dele Ali promašili dva zicera koja su morala biti kažnjena od strane gostiju.

To se i desilo u 35. minutu kada je Robertson centrirao i pronašao Dioga Žotu na prvoj stativi, a Portugalac je u svom stilu nadskočio protivničkog defanzivca i pogodio bliži ugao za 1:1.

Nastavio je Totenhem da promašuje i u drugom delu igre, a Alison je briljirao 1 na 1 i tako izblokirao Kejna, a zatim i Sona koji ni sam ne zna kako je uspeo da omane u zadatku.

Za sve to je morala ponovo da dođe kazna, pa se iz jedne gužve, koja se desila u 70. minutu, lopta pronašla na voleju Trenta Aleksandra Arnolda koji je nisko raspalio, ali na samo četiri metra od gola pronašao kolegu sa drugog boka, Endija Robertsona. Škot je glavom pogodio praznu mrežu.

Kada je trebalo samo da privedu priču kraju, Liverpul je napravio od gotovog veresiju - Alison, koji je bio do tog momenta sjajan među stativama, uklizava i promašuje loptu, te onda stiže do Sona kojem je samo ostalo da je prosledi u gol za 2:2.

U svoj toj nervozi, Robertson u 77. minutu posle VAR reakcije dobija direktan crveni karton zbog udaranja protivnika, te se meč i završava podelom bodova.

Video: Metalac ošamućen na krovu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA