≫ 

Svađa Srbina i trenera odjekuje Rimom, Milinković-Savić ide u januaru iz Lacija?

Engleski mediji su, samo dan ranije pre nego što je izašla informacija o svađi, izvestili da je Mančester junajted spreman da kupi Sergeja

  • 3
Sergej Milinković Savić tetovaže Foto: Profimedia

Srpski vezista Sergej Milinković Savić i njegov trener Maurisio Sari "ne mirišu" se već neko vreme i u ovoj nedelji je došlo do tačke pucanja i velike svađe - da li SMS napušta Lacio?

Sari je već razmišljao da kazni Milinković-Savića pred meč sa Đenovom, međutim na tom susretu koji je bio na programu u petak, i u kome su Rimljani slavili 3:1, srpski fudbaler je igrao svih 90 minuta.

Neke stvari se ipak nisu dopale treneru, pa je tražio razgovor sa predsednikom Lotitom na kome je objasnio da Srbin natavlja da se ponaša arogantno. Kritika ide na račun Milinković-Savića za koga Sari kaže da nije pravi vođa i zamenik kapitena, što je očekivao od njega kada je došao.

Engleski mediji su samo dan ranije pre nego što je izašla informacija o svađi, izvestili da je Mančester junajted spreman da kupi Sergeja već sada na zimu i da time izmire eventualni odlazak Pola Pogbe.

Pitanje je da li će Milinković Savić biti u prvom timu u narednoj utakmici rimskog tima, a ukoliko se nastave varnice, verovatno će u januaru biti prvi na gejtu leta za Englesku.

Video: Sunce moje, koga sada greješ: Treštao Sinanov hit u srpskom autobusu, mlađi Milinković Savić najluđi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    20. decembar 2021 | 13:19

    Ovaj iz Lacija ide svaki prelazni rok vec 5 godina ,na kraju mu negine Partizan ili Zvezda a mozda i Vojvodina.

  • Mirko

    20. decembar 2021 | 15:29

    Pustite ga odmah, ubaciću ga u moj tim na fantasy-u ...

  • ni manje ni vise

    20. decembar 2021 | 17:43

    300 MILIONA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA