Stanojević: Stopirao sam dolazak dogovorenog napadača, ovo je pozicija gde nam treba igrač

Trener crno-belih otkrio da je odustao od dovođenja stranca napadača posle sjajnih partija Milovanovića

  • 11

Trener Partizana Aleskandar Stanojević održao je u ponedeljak brifing sa novinarima na kom je izvršio rekapitulaciju sjajne jeseni koja je iza njegovog tima!

Partizan je polusezonu završio na prvom mestu Superlige sa pet bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu, dok su istovremeno obezbedili i evropsko proleće i igraće u 1/16 finala Lige konferencija sa Spartom iz Praga.

Ono što svakako najviše interesuje javnost jeste prelazni rok koji čeka Partizan, a Stanojević je otkrio planove.

- Vi uvek možete da dovedte dobre igrače. Naravno da gledate i iz domaćeg šampionata, ali i iz inostranstva. Ja sam neko ko ne voli da gomila strance, da ioh imamo pet ili šest, ako ne mogu da nam donesu razliku. Nisam taj tip i uvek ću se osloniti na momke iz omladinske škole. Da se Milovanović nije pokazao na način na koji se pokazao tokom priprema i utakmica koje je igrao , sve vreme smo gledali na stranca napadača. Već smo i imali spremne neke igrače koji su trebali da dođu i bili blizu, ali ja sam to stopirao. Zašto bih nekoga doveo kada imamo izuzetnog igrača od 18 godina, a vi vrlo dobto znate da sma ja u prtošlosti igrao čak i derbije sa mlađim igračima - rekao je trener Partizana i dodao:

Ne znate nikad ko će otići, prelazni rok je živa stvar. lično nam treba defanzivni zadnji vezni. Da li će to biti stranac ili domaći igrač, imamo već četiri-pet imena u fokusu s kojima smo pregovarali i pratili ih. Druga stvar, imate nekoliko igrača koji se vraćaju iz povrede, tu su mladi igrači...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boyko

    20. decembar 2021 | 13:57

    Stanoje je pravi grobar, mogu da pricaju za njega sta hoce i da ga mrze i da ga hejtuju i sve, ali covek je pravi za Partizan, ima znanje a ima i emocije.

  • sumu ti ne prastamo

    20. decembar 2021 | 14:09

    naravno da ti ne trebaju dibri igraci , oterao si sumu a sad ne bi nikoga kako bi opet opajdari kad zatreba pustio da pobijedi..svi vide da opajdara nema tim ni za 5 mjesto u srbiji al bice prvak zahvaljujuci vama izdajnicima..napolje iz partizana

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    20. decembar 2021 | 13:56

    Судије већ имате, склањаче са терена такође, фали вам још једно појачање у вар соби да надгледа Звезду

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA