≫ 

Srpskom fudbaleru ukrali skupoceni automobil: Igrao za Hajduk, veliki je navijač Zvezde

Velika neprijatnost za sadašnjeg člana Ahmata iz Groznog

  • 5
Darko Todorović Foto: youtube.com

Povremenom reprezentativcu Bosne i Hercegovine Darku Todoroviću, momku rođenom u Bijeljini, definitivno je preseo odmor koji koristi zbog zimske pauze u ruskoj ligi!

Todorović je trenutno član Ahmata iz Groznog, gde igra na pozajmici iz Salcburga, a u ponedeljak je ostao bez svog skupocenog automobila koji mu je ukraden.

- Traži se Audi A7, ukoliko neko vidi ili ima bilo kakve informacije neka obavesti. Sledi nagrada - napisao je Todorović na svom Instagramu, uz priloženu fotografiju vozila.

Todorović je, inače, u leto 2020. godine izazvao veliku pažnju javnosti kada je iz Salcburga došao na pozajmicu u splitski Hajduk. Tada su mu hrvatski mediji našli neke izjave vezane za Crvenu zvezdu, i to pred duel sa austrijancima u Ligi šampiona 2018. godine.

- Od dana kada smo saznali da Zvezda može biti potencijalni protivnik počeli smo pričati o toj atmosferi koja nas očekuje, a koje nema u Austriji. Kada smo saznali da se igra pred praznim tribinama osetili smo razočarenje, ali smo bili svesni da to povećava naše šanse za plasman. Od malih nogu sam navijač Crvene Zvezde i ovo je za mene pomalo čudna situacija, ali sam profesionalac i učinit ću sve kako bi Salzburg prošao dalje - rekao je Todorović tada.

Video: Bogato, bogatije, FK Arsenal: Ovim kolicima su fudbaleri došli na prvi trening

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moje mišljenje

    21. decembar 2021 | 09:00

    Igra pozajmljen u nekim ligama a ima takva kola, dakle isplati se biti fudbaler i sa dve leve noge nego biti fakultetski obrazovan sa masterom i još gore doktoratom tek onda vidiš koliko je ovaj svet okrenut naopako i koliko se srozao sistem znanja i vrednosti, ovim ne želim da vređam nikog ali izgleda da je tako.

  • Pipo

    21. decembar 2021 | 09:56

    Ah!Bitno je reci:veliki je navijac zvezde! E sada mozemo biti veseli!

  • Boske100

    21. decembar 2021 | 08:50

    Jel osiguranje ne postoji 🤔?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA