Konte: “To nije fer, razočaran sam odlukom UEFA”

Trener Totenhema ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova ekipa izbačena iz Lige konferencija

  • 2
Antonio Conte, Antonio Konte Foto: Tanjug/AP

Juče je iz sedišta UEFA stigla informacija da će odloženi meč šestog kola grupne faze Lige konferencija između Totenhema i Rena biti proglašen službenim rezultatom u korist francuskog tima, što znači da je Totenhem eliminisan iz Lige konferencija.

Danas je na konferenciji za medije pred duel u EFL kupu trener londonskog kluba Antonio Konte izjavio da postoji mogućnost da će se njegov klub žaliti na tu odluku. Takođe je odluku krovne organizacije evropskog fudbala opisao kao nefer i razočaravajuću.

- Zaslužujemo da probamo da izborimo plasman u dalji tok takmičenja na terenu, a ne van njega. Ne mogu da prihvatim ovakvu odluku. Veoma sam razočaran odlukom UEFA. Odluka je nefer - rekao je italijanski stručnjak.

Da bi prošao u dalji tok takmičenja, Totenhem je morao da pobedi ekipu Rena. Međutim nakon što je utakmica odložena engleski klub nije mogao da pronađe prostor u svom zgusnutom kalendaru za odigravanje, pa je UEFA donela pomenutu odluku.

Video: Bivši as Crvene zvezde savetuje Partizanovo čedo: Vlahović treba da ode iz Fiorentine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taifun

    21. decembar 2021 | 17:43

    Pravi se žabar, realno ga nije briga za to takmičenje ali je morao izaći sa ovom izjavom u javnost da ne bi pao opsti utisak o tom takmičenju u svetu.Da se razocarao ne bi gubio od Slovenske Mure i izvodio rezervni tim uz 2 prvotimca.Koga jos zanima ova liga konferencija izuzev šamrok stanoja...Savo vrati se brate moj

  • ygyuipp

    21. decembar 2021 | 23:37

    jjj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA