≫ 

Direktor Juventusa: “De Liht i Dibala lojalniji menadžerima nego klubu”

Arivabene pričao o dva važna igrača Stare dame

  • 0
paulo dibala Foto: Tanjug/Ap

Jedan od direktora Juventusa, Mauricio Arivabene suočio se ove subote sa medijima zbog problematičnih rezultata kluba, ali i odnosa koje Matijas de Liht i Paulo Dibala imaju sa Starom damom.

Posebno je medije zanimala njegova izjava u kojoj je naveo da su ova dvojica igrača lojalnija menadžerima, nego samom klubu.

- Danas su fudbaleri lojalniji menadžerima nego klubovima. Dibala je Juventusova "desetka", a De Liht je odličan defanzivac. Oni rade svoj posao, mi svoj. Ali postoji dobrih naznaka da će biti produžetka ugovora - rekao je Arivabene.

Tek će uslediti ozbiljniji razgovori na ovu temu.

- Lako je govoriti o tome kako vam je stalo do klupskih boja, ali nama treba da to dokažu i na terenu. Dibala ima mnogo problema u poslednje vreme, ali kada igra, on igra dobro. On je veoma važan igrač za Juve. De Lihtove igre su tu za sve koji žele da vide. Kada dođe vreme, pričaćemo sa njima, kao što radimo i sa ostalim igračima. Ne pravimo razlike između igrača.

Video: Masovno ludilo na ulicama Alžira posle osvajanja Arapskog kupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA