≫ 

Nova bruka PSŽ-a: U nadoknadi jedva iščupali bod protiv tima koji nikoga nije dobio 88 dana!

Neće bogati tim iz francuske prestonice koštati ovaj remi, ali bi mogao da predstavlja opomenu da se niko ne može shvatiti olako

  • 6
Leo Mesi Foto: Tanjug / AP

Očekivao se lak trijumf PSŽ-a, a umalo je pukla nova bruka od ekipe koja nije osetila slast pobede od 25. septembra ove godine. Lorijan je odigrao sa mnogo srca, hrabro i požrtvovano i uspeo je da na pleća baci moćni tim iz srca Francuske kojem je ovo treći remi u skorije vreme. Na kraju je domaćin uzeo samo bod, iako je mogao i sva tri – 1:1 (1:0).

Ne može se čak ni reći da je PSŽ zaslužio bolji rezultat od ovog koji je na kraju viđen na stadionu Mustoar. Lorijan je bio u potpunosti poravnat sa Svecima i po broju prilika i po šansama sa znatno jačom ekipom.

Vodeći gol na meču viđen je u 40. minutu utakmice kada je Monkodui odlučio da uputi direktan udarac ka golu sa oko 18 metara. Lopta je okrznula prečku, a potom se odbila u mrežu za eksploziju oduševljenja domaćih navijača.

Iako je početak drugog dela obećavao za navijače Parižana, posle dobrih šansi Vajnalduma i Di Marije, ostatak poluvremena protekao je u potpuno umrtvljenoj igri. Ali smo na kraju ipak videli čarke.

Zbog starta nad protivničkim fudbalerom, Serhio Ramos je zaradio svoj drugi žuti karton, što je u 85. minut označilo prerani put u svlačionicu. Međutim, i u takvom rasporedu snaga je PSŽ uspeo da dođe do jednog boda.

Igrao se drugi minut nadoknade kada je Mauro Ikardi nakon jednog centaršuta ostao sam na petercu i glavom je skrenuo loptu u mrežu za šok i nevericu, pa i tugu navijača Lorijana. Iako su postigli sjajan rezultat protiv lidera na tabeli, ostaje gorak ukus. Zaslužili su više večeras.

FRANCUSKA LIGA 1 - 19. KOLO

Bordo - Lil 2:3 (2:1)

Klermon - Strazbur (odloženo zbog magle)

Lorijan - PSŽ 1:1 (1:0)

Lion - Mec 1:1 (0:0)

Marselj - Rems 1:1 (0:0)

Monako - Ren 2:1 (1:1)

Monpelje - Anže 4:1 (2:1)

Nica - Lans 2:1 (0:1)

Sent Etjen - Nant 0:1 (0:0)

Troa - Brest 1:1 (0:1)

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    22. decembar 2021 | 23:41

    Pa Mesi je onim nesposobnim likovima namestio najmanje 5 ili 6 zicera. Di maria ne može da se sastavi

  • vk

    22. decembar 2021 | 23:35

    Sta i briga PSG oni su osvojili titula bez znoja 13 pojena prednost.

  • A

    22. decembar 2021 | 23:27

    Los trener jednostavno.. Jezivu ekipu ima a pojma nema kako da je koristi. Dovedite Zidana i osvojicete sve sto se moze osvojiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA