Zvezda dobila zvaničnu ponudu iz Serije A za Marka Lazetića

Napadača crveno-belih želi Torino

  • 22
Fk Kolubara - Crvena Zvezda Foto: Nikola Tomić

Napadač Crvene zvezde Marko Lazetić mogao bi ove zime da napusti Marakanu i da se preseli u Seriju A, u Torino!

Ovu vest javio je "Sportski žurnal" koji navodi da su Bikovi već poslali zvaničnu ponudu crveno-belima koja je u rasponu od 2,5 do 3,5 miliona evra, te da će čekati srpskog šampiona do polovine januara.

Takođe, navodi se da bi ova cifra mogla da dogura do pet miliona evra uz određene procente i bonuse, što bi bio ekvivalent onoj ponudi koju su crveno-beli imali od Milana za Lazetića. Podsetimo, tada je generalni dirketor sprskog šampiona Zvezdan Terzić za naš portal rekao da Lazetić nije na prodaju.

- Znamo da veliki klubovi prate Marka Lazetića i mnogi su nas već kontaktirali. Svima smo rekli isto - Marko Lazetić nije na prodaju. On tek treba da se formira kao igrač u seniorskom fudbalu i da ode iz Crvene zvezde uz rekordan transfer. Od Marka Lazetića očekujemo mnogo više u svakom smislu, i sportskom i finansijskom - rekao je Terzić u oktobru.

U međuvremenu, Zvezda zaostaje pet bodova u odnosu na Partizan i teško da će na proleće moći da "istrpi" Lazetića. Pogotovo što će klub uskoro pojačati Ohi Omoižuanfo, dok je u sastavu i dalje Milan Pavkov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pkv

    23. decembar 2021 | 10:19

    Neka ide i nek mu je sa srecom!! Samo nek ide , da ne bude novi Krstovic, 4 godine u Zvezdi veciti talenat, a bas nista pokazao nije..Potez jedan nije imao realno!

  • czv

    23. decembar 2021 | 11:00

    prodaj to odma da ne ode dzabe

  • Beli

    23. decembar 2021 | 10:19

    Dajte dečka nekom našem superligaškom klubu na 6 meseci uz opciju da mora da odigra svaku utakmicu najmanje 70 min i mi da mu plaćamo platu u suprotnom ako ne postuju minutažu da mu oni daju platu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA