Promene na Marakani: Omladinci Zvezde imaju novog trenera

Doskorašnji trener juniora Grafičara menja Marka Neđića

  • 0
Omladinci FK Crvena zvezda Foto: FK crvena zvezda

Marko Neđić, doskorašnji trener omladinaca Crvene zvezde, dobio je svoju zamenu. Nakon što je u dva ligaška meča mlade Zvezdine nade vodio Petar Popović, u prvog trenera promovisan je Milan Stegnjajić.

Stegnjajić je u prethodnih godinu dana vodio juniorsku ekipu Grafičara.

Na predstavljanju u novom klubu izjavio je da je cilj da se razvijaju i napreduju igrači, ali i da se na zaboravljaju rezultatske ambicije. U ovom trenutku mladi fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na drugom mestu na tabeli sa bodom manje, ali i dve utakmice manje, u odnosu na Partizan.

- Pre svega, želeo bih da se zahvalim ljudima iz Omladinske škole Crvene zvezde na ukazanom poverenju i svakako sam počastvovan i zadovoljan ulogom koja mi je dodeljena. Ekipa je već formirana i dobro usklađena, a jasno sam upoznat sa potencijalom koji poseduju igrači. Trudićemo se da još malo ojačamo ekipu i da se unapredimo u periodu koji je pred nama. Ciljevi su jasni, da se kroz takmičenje razvijamo i napredujemo, ne zaboravljajući ni u jednom trenutku koji klub predstavljamo i kakve su nam rezultatske obaveze - izjavio je Stegnjajić.

Video: Stankovića pobeda nije oraspoložila zbog kiksa sa Radnikom: Još mi je u glavi utakmica sa Surdulicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA