≫ 

Tadić primio Zlatnu loptu: "Pokazali smo da ova naša mala zemlja sve može kad se držimo zajedno"

Osim Duće, nagradu je primila i najbolja fudbalerka Jelena Čanković, kao i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi koji je izabran za najboljeg trenera

  • 0

Kapiten reprezentacija Srbije Dušan Tadić na ceremoniji u Hajatu primio je Zlatnu loptu FSS-a za najboljeg igrača i nakon toga zahvalio svima koji su mu pomogli da dođe do ove nagrade.

On je takođe u govoru istakao zajedništvo "orlova" kao jedan od ključnih faktora, te da Srbija može dosta toga da ostvari ukoliko se svi drže zajedno.

- Stvarno hvala na tome i vama i vašim saradnicima. Zadovoljstvo je raditi sa vama. Hvala svim ljudima iz saveza, svima koji ste tu za nas i koji nam pomažete u svakom smislu. Hvala i mojim saigrača bez kojih ništa ne bi bilo moguće. Mislim da smo pokazali jednu bitnu stvar, a to je sloga i zajedništvo. Mislim da su to krucijalne stvari i da smo pokazali da ova naša mala zemlja kada god se drži zajedno može da ostvari veliki rezultat. Kada se držimo zajedno, mi smo tad najbolji i ne može nam niko ništa. Kad smo složni i kad smo zajedno, mi ćemo uvek ostvariti rezultat. Mislim da svi ovde treba da razmislimo o tome i da se držimo zajedno, jer smo mi jedno. Hvala mojoj porodici, prijateljima, personalnom treneru, jer i bez vas ovo ne bi bilo moguće. Hvala što me činite boljim čovekom, osobom i ja ću se truditi da to opravdam - kazao je Tadić.

Osim Duće, nagradu je primila i najbolja fudbalerka Jelena Čanković, kao i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi koji je izabran za najboljeg trenera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA