≫ 

Čelnici Zvezde nisu došli na dodelu Zlatne lopte FSS, Partizan stigao u “punom sastavu”

Za razliku od čelnika Zvezde, na ceremoniji smo vidieli neke bivše igrače crveno-belih

  • 35
Zlatna lopta Srbije 2021 Foto: Nikola Tomić

Dodela Zlatne lopte Fudbalskog saveza Srbije, ceremoniji na kojoj se dodeljuju nagrade za najboljeg trenera i igraca u godini na izmaku, protekla je bez predstavnika Crvene zvezde koji se nisu pojavili na svečanosti. 


Razlog zvanično nije poznat, mada se da naslutiti da su u pitanju zategnuti odnosi najtrofejnijeg srpskog kluba s jedne strane i FSS s druge. 
 Iz Saveza su poručili da su pozivnice uredno poslate, a za razliku od čelnika Zvezde na ceremonji su bili predstavnici Partizana na čelu sa generalnim direktorom Milošem Vazurom, predsednikom Miloradom Vučelićem, sportskim direktorim Ivicom Ilievim i skautom Ivicom Kraljem.


Za razliku od čelnika Zvezde, na ceremoniji smo vidieli neke bivše igrače crveno-belih kao što su Duško Tošić, Aleksandar Luković, Radovan Krivokapić, Nikola Lazetić i, naravno, Dragiša Binić i Goran “Maza” Vasilijević.

Podsetimo, nagradu za najboljeg trenera dobio je selektor Dragan Stojković Piksi, dok je za najboljeg igrača za 2021. godinu proglašen kapiten Orlova Dušan Tadić. Za najbolju fudbalerku izabrana je Jelena Čanković.

Video: Kompletno rukovodstvo Partizana se pojavilo na dodeli Zlatne lopte FSS-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    23. decembar 2021 | 15:09

    О чему да причају са Толетом, Ђором, Бјеком...о пеленама за одрасле...пошто је очигледно да се свим силама труде да сруше Звезду...

  • Oki

    23. decembar 2021 | 14:52

    Važno da je tu Tole Karadžić.

  • Grobari

    23. decembar 2021 | 15:03

    ZVEZDINA VODECA TROJKA U KLUBU JE JAKO NERASPOLOZENA I NERVOZNA!!! TO JE GLAVNI RAZLOG NE DOLASKA U KUCU FUDBALA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA