≫ 

Bajern našao zamenu za Komana od 50 miliona evra

Bavarci dovode krilnog napadača iz Engleske

  • 0
Fudbal Premijer liga Mančester Siti Lids Manchester City Leeds United Foto: Tanjug/AP

Suočeni sa činjenicom da Kingsli Koman odbija da potpiše novi ugovor (aktuelni mu ističe 2023. godine), rukovodioci Bajerna krenuli su u dovođenje njegove adekvatne zamene. I to iz Engleske.

Plan je da Francuza prodaju na leto, možda u Pepu Gvardioli koji ga obožava, kako bi zaradili nešto na ime obeštećenja, a dobra stvar je što su mu našli i više nego adekvatnu zamenu.

Ako neko zna da sakrije pregovore sa drugim igračima, onda je to sigurno šampion Nemačke, mada sve dok Kristijan Falk iz Bilda to ne potvrdi, ne možemo da kažemo koliko je neka informacija tačna.

Međutim, prema vestima iz Brazila, sjajni krilni napadač Lidsa Rafinja Dijas Beloli, uskoro će postati novi fudbaler Bajerna, za obeštećenje od 50 miliona evra.

Novopečeni reprezentativac Brazila igra na obe strane kao krilni napadač, a do sada je nastupao za Avai, Vitoriju Gimaraeš, Sporting Lisabon, Ren i Lids.

Ove sezone Rafinja je posebno dobar, postigao je 8 golova, a trener Marselo Bijelsa ima ogromno poverenje u ovog momka koji je plaćen Renu 17 miliona evra prošlog leta.

Lidsu je svakako potreban novac kako bi rekonstruisao aktuelni igrački kadar koji ima dosta problema u ovoj sezoni Premijer lige gde su u donjem delu tabele. Jedino je pitanje da li će ga prodati sada ili za šest meseci.

Video: Vlasnik firme sokova poslao igračima Zvezde po 10.000 maraka u koverti zbog Bajerna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA