≫ 

Prvo obraćanje novog Stankovićevog pomoćnika: "Verujem da ćemo preteći Partizan"

Nenad Sakić je i zvanično postao pomoćnik Dejana Stankovića

  • 13
Nenad Sakić Printskrin: Youtube/Zvezda TV

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nenad Sakić u petak je i zvanično priključen stručnom štabu Dejana Stankovića, te se tako na Marakanu vratio posle skoro 25 godina!

Sakić je za crveno-bele igrao od 1994. do 1997. godine, da bi zatim karijeru gradio u dresu Lećea i Sampdorije, dok je kao trener sedeo na klupi Napretka dva puta, a bio je i asistent Siniši Mihajloviću u reprezentaciji Srbije, Sampdoriji i Milanu.

- Ovo je za mene povratak u klub u kome sam dostigao fudbalski zenit i gde sam ostvario san. Vratiti se posle 25 godina je isto kao kad sam dolazio. Jake su emocije, možda su i veće nego kad sam bio igrač - rekao je Sakić gostujući na Zvezda TV, a zatim je dodao:

- Ko je nosio crveno-beli dres, zna kakva su očekivanja navijača i kluba. Svaka utakmica je bitna i uvek morate da pobeđujete. Igrači moraju da budu svesni da samo velikim odricanjem i profesionalnošću možemo da ostvarimo ciljeve.

Priznao je nekadašnji defanzivac da je pratio utakmice kluba tokom jeseni.

- Zvezda je na dobrom putu da i ove godine osvoji prvenstvo, uprkos zaostatku od pet bodova. Neizmerno verujem da ćemo preteći Partizan. I u osmini finala Lige Evrope igrati kvalitetno, bez obzira na ime protivnika.

Zanimljivo, Sakić je u igračkim danima sarađivao sa Dejanom Stankovićem.

- Nosim lepe uspomene iz tog perioda. Posle smo se družili dok sam bio u Milanu, tako da mi je još draže što sam u njegovom stručnom štabu. Učiniću sve što je do mene da pomognem da Zvezda nastavi sa uspesima. Želim da osvojimo prvenstvo i da u Ligi Evrope doguramo što dalje. Željan sam novog dokazivanja u klubu. Daću sve od sebe da pomognem šefu stručnog štaba i ekipi. Svaki put kad uđem na Marakanu, za mene hram fudbal, izvlači iz mene ono najbolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    25. decembar 2021 | 11:11

    Jel ti vratio Ćirić kičmu?

  • GP

    25. decembar 2021 | 12:18

    I ja verujem iako sam partizanovac, ali samo zato sto u to veruje i veliki manitu. Vama je titula dodeljena jos u julu i ne pravite se naivni.

  • 1389

    25. decembar 2021 | 10:49

    Da ne bude otkaz za tebe još na pripremama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA