≫ 

Od Zlatana Ibrahimovića neobična čestitka za Božić - srednjak!

Neko će možda naći da je ova poruka neumsesna

  • 2
Zlatan Ibrahimović Foto: Tanjug / AP

Božić je, vreme za predah, vreme da se bude uz najbliže, vreme čestitki i poruka ljubavi, ali kod Zlatana Ibrahimovića to sve malo drugačije ide. Poseban, kakav sebe vidi, Zlatan je i danas kada su poruke svih vernika gotovo jednoobrazne, bio drugačiji. Provokativan čak.

Fudbaler Milana je na svojoj Instagram stranici čestitao Božić svojim pratiocima uz fotografiju sveće kontroverznog oblika - u obliku šake koja pokazuje srednji prst!

Baš na tom srednjem prstu je plamen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Ibrahimović je nedavno govorio svom odnosu prema Bogu i veri, pojasnio je zbog čega ne veruje u Boga i možda baš zato ova današnja mala šala.

- Ne verujem u Boga. Samo u sebe. Tako sam naučio mržnju prema sebi pretvoriti u oružje. Kao dete bio sam težak, problematičan. Čim sam se rodio, babica me ispustila sa metar visine. Ceo život je bio težak. U školi sam bio drugačiji; drugi su bili plavi, sa svetlim očima i normalnim nosevima. Ja sam bio taman, sa velikim nosom. Govorio sam drugačije od njih, kretao se na drugačiji način. Roditelji mojih školskih drugara potpisivali su peticiju da me izbace iz razreda. Uvek me pratila mržnja. I na početku sam reagovao loše. Izolovao sam se. Kasnije sam naučio kako da patnju i mržnju pretvorim u snagu.

Video: Ludilo u Milanu: Nada Točagić došla da otpeva Ibrahimoviću Jutro je za 40. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odin

    25. decembar 2021 | 16:55

    Njegovo pravo da veruje ili ne veruje, ali, ovaj prostački čin je razotkrio ko je, i kakav je njegov stav prema onima koji ne misle kao on.

  • Вера

    25. decembar 2021 | 20:34

    Ко не верује у Бога служи зна се "кога",те му глупости не падају тешко да их учини.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA