≫ 

Igrao za Zvezdu, Voždovac i Čuku, a sad dominira i piše istoriju na Farskim ostrvima

On bi mogao uskoro da postane i reprezentativac ove zemlje

  • 4
Deni PAvlović, FK Voždovac Foto: MN press

Mali je broj ljudi koji se seća Denija Pavlovića. Čak i najtvrdokorniji fudbalski fanovi moraju da napregnu moždane vijuge kako bi se setili nekadašnejg fudbalera nekolicine srpskih klubova koji već godinama "žari i pali" na Farskim ostrvima.

Deni Pavlović sa ogromnim uspehom već četiri godine igra za Ki Klaskvik, iako je pre toga igrao za ekipe poput Voždovca, Čukaričkog, a prošao je i omladinski pogon Crvene zvezde.

Pavlović ističe da se od prvog dana na Farskim ostrvima oseća odlično.

- Od prvog dana sam primljen na najbolji mogući način. Posle četiri godine, ja sam "starosedeoc" - ističe Pavlović, a onda se i osvrće na uspehe i osvojene trofeje.

- Pre dve godine smo osvojili šampionsku titulu. Uspeh smo ponovili ove godine, imali smo 12 bodova više od Vikingura, a sve smo proslavili uz slavlje, muziku i vatromet.

Deni PAvlović, FK Voždovac Foto: MN press

Iako Farska ostrva i nisu toliko popularna po fudbalskim uspesima, Pavlović je ušao u istoriju kao prvi fudbaler koji je postigao gol na gostujućoj utakmici u evropskim mečevima, a ističe da je to sve samo početak.

- Sve češće izlazimo na evropsku scenu i tamo se zadržavamo. To pokazuje da se dobri o stručno radi u klubu i u fudbalu na Farskim ostrvima. Podsetiću, nedavno je i mlada reprezentacija odigrala nerešeno sa Srbijom. Svaka generacija je sve bolja i bolja.

Pavlović takođe ističe i da trenutno ima nekoliko ponuda, ali da bi rado voleo da ostane i na Farskim ostrvima, a onda, ko zna, možda zaigra i za reprezentaciju.

- Prezadovoljan sam svime ovde. Imam nekih ponuda od klubova iz kontinenatalnog dela, ali ne mogu da sam odlučim o odlasku iz Klaksvika. Ako bude nekih konkretnih ponuda, pričaću sa upravom i prijateljski ćemo se rastati, tek mi je 28 godina i mogu još dosta toga da uradim - zaključio je Pavlović.

On bi već početkom sledeće godine mogao da dobije državljanstvo ove zemlje, te da na taj način postane novi član defanzivne linije ove reprezentacije.

Video: Metalac ošamućen na krovu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA