≫ 

Čuveni Škorpion promenio izgled: Igita išao na liposukciju, ugradio silikone i tvrdi da je zgodan

Kolumbijac ranije nije bio zadovoljan svojim fizičkim izgledom

  • 2
rene igita odelo Printskrin: youtube/Lopaisa.com

Svi jako dobro pamte kakve je vratolomije nekada davno izvodio čuveni kolumbijski golman, Rene Igita. Čovek koji je najviše ostao upamćen po „škorpionu“ iz 1995. godine sa utakmice između njegove zemlje i Engleske, potpuno je promenio izgled.

Udarac Džejmija Rednapa nije mogao da prođe pored njega, iako su ga svi videli u golu. Zbog svega toga je nekoliko godina kasnije Igita i dobio svoj prepoznatljiv nadimak – Škorpion.

Igita je umeo da ode u napad, da dribla svoje suparnike, a takođe je bio poznat i po izvođenju prekida, zbog čega je kroz karijeru postigao čak 44 gola. Ali nikada nije bio zadovoljan svojim izgledom.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели René Higuita (@higuitarene1)

Zbog toga je obavio brojne operacije, posle kojih tvrdi da izgleda znatno lepše, a slike redovno deli putem društvenim mreža.

- Bio sam umoran od toga da budem ružan. Hteo sam da budem zgodni Rene. Sada sam fizički savršen – istakao je nakon što je ugradio silikone u bradu, išao na liposukciju, povećao trbušne mišiće i skinuo kožu sa kapka.

Video: Kada srpska snajka servira: Sarma i pivo sa Balkana na trpezi NBA zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA