Jović se vraća u Bundesligu? Jedan od najjačih klubova u Nemačkoj bacio oko na Srbina

Možda bi ovo bio i pravi potez za srpskog reprezentativca

  • 5
Luka Jović Foto: Tanjug/AP

Kako javljaju španski mediji, napadač Reala iz Madrida, Luka Jović bi mogao da se vrati u Nemačku. Naime, za njega je zainteresovana Borusija iz Dortmunda!

Za početak bi se radilo o pozajmici do kraja sezone s pravom otkupa, čime bi "Milioneri" napravili mali pomak i pokušali da bar na neki način osiguraju zamenu za Erlinga Halanda, koji će skoro izvesno, napustiti klub na kraju sezone.

Već se pominjalo i ranije da će Borusija na leto krenuti po Dušana Vlahovića, ali izgleda da će pre toga pokušati da dovedu još jednog Srbina, Luku Jovića, koji je svoju fudbalsku afirmaciju stekao upravo u Bundesligi.

Podsetimo, Luka Jović je fantastično igrao za Ajntraht iz Frankfurta odakle je i otišao u Real za 60 miliona evra. Međutim, u španskoj prestonici nije pružio ni upola dobre partije kao u Nemačkoj, pa se neko vreme nalazi na "ivici".

Kako god, možda bi Borusija bila i sjajan potez za Srbina, pošto je već nekoliko "otpadnika" iz svojih klubova oživelo karijere u Dortmundu, jer očigledno, oni umeju sa svojim igračima.

Video: Jović pecnuo Đuričića posle Katara: Odigraj nekad loptu, možda bih dao još koji gol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    26. decembar 2021 | 15:20

    Ja da sam na mestu čelnika Borusije, ja bih dao Realu Halanda za 80 miliona e + Lula Jović. Napravili bi odličan posao time. Haland je kupljen za 20 miliona e, a sada bi zaradili 60 plus dobili bi solidnog napadača koji bi mogao kod njih da oživi karijeru, te da i njega možda kasnije opet prodaju za dobre pare.

  • Luka

    27. decembar 2021 | 08:34

    On je bivši fudbaler, usralo ga u Frankfurtu, liga loša a sad je i oguzao, ona mu još sisa snagu, prošlost!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA