Krstajić se gadno "ispalio": Zaboravio koga vodi, pa svoj tim nazvao imenom najvećeg rivala

Izraelci teško da će ovo olako oprostiti

  • 15
Mladen Krstajić Foto: MN press

Mladen Krstajić je nedavno postao novi trener Makabija iz Tel Aviva, četvrtoplasiranog tima u Izraelu. On je propustio prve dve utakmice zbog karantina, da bi debitovao remijer protiv Sakhina u šampionatu (1:1). Čak ni remi nije ono najgore, već njegov "lapsus" na konferenciji kada je pokazao da i ne zna koga trenira.

On je na konferenciji posle remija s gorepomenutim Sakhinom analizirao igru svog tima, osvrnuo se i na situaciju u ekipi, kada je potom svoj klub nazvao imenom najvećeg rivala - Makabija iz Haife.

Iako se odmah ispravio, izraelski mediji su ga već uzeli na zub i "razvukli su ga" kao da su jedva čekali ovakvu gršeku. Određeni navijači su i putem društvenih mreža istakli da se čini kao da Krstajić neće dugo ostati u ovom klubu posle ovog lapsusa.

 

Naredni meč će biti idealna prilika za Mladena Krstajića da dođe do prve pobede na klupi Makabija i time popravi utisak kod navijača, pošto će igrati protiv poslednjeplasirane ekipe u Izraelu, imenjaka iz Petah Tikve. Ukoliko Krtajić ne dođe do pobede u ovom meču, već bi mogao da se zapita koliko dugo će se zapravo i zadržati u Izraelu...

Podsetimo, Krstajić je u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri bio selektor reprezntacije Srbije, kao i šef struke TSC-a iz Bačke Topole.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Trener TSC-a: Igrali smo koliko su nam dozvolili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bb

    27. decembar 2021 | 16:53

    Nikad i nije bio pamertan a izgleda da je sad još gluplji. Napredovao je u gluposti.

  • SrbskiBek

    27. decembar 2021 | 17:09

    Tantuz !! Idi covece peci rakiju. Mani se corava posla

  • baba smilja iz darosave

    27. decembar 2021 | 16:51

    krstajic savo stanojevic stankovic ... mogu jedino da se bave zemljoradnjom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA