≫ 

Proleter sakrio, Telegraf otkrio: Proslavljeni reprezentativac Srbije stiže na "Slanu baru"

Ali ne kao igrač, već će zasesti u klupu namenjenu sportskom direktoru

  • 0
Zdravko Kuzmanović Foto: MN press

Fudbalski klub Proleter najavio je tokom dana putem svog Instagram profila jednu "bombu" u njihovom klubu. Veoma zagonetno, ali prema saznanjima Telegrafa, ta "bomba" ima svoje ime, a to je - Zdravko Kuzmanović, koji stiže u Novi Sad i preuzeće funkciju sportskog direktora u ovom klubu!

Kuzmanović je proslavljeni reprezentativac Srbije, može se pohvaliti da je zabeležio tačno 50 nastupa za A selekciju, kao i da je bio deo Svetskog prvenstva u Južnoj Africi gde je Srbija uspela da savlada Nemačku, ali je porazima od Gane i Australije završila takmičenje već u grupi.

Marina Buljovčić, FK Proleter

Proleter se odlučio na ovakav potez verovatno računajući na to da je Kuzmanović tokom karijere igrao na raznim mestima i za razne klubove, te da bi zbog svojih kontakata u svetu fudbala mogao da doprinese poboljšanju igračkog kadra ovog kluba. Inače, ovo je prvi posao "iz fotelje" za Zdravka Kuzmanovića.

Tokom svoje karijere Kuzmanović je igrao za Bazel, Fiorentinu, Štutgart, Inter, Udineze i Malagu, odakle se i vratio tamo gde je sve krenulo - Bazel, gde je i završio svoju profesionalnu karijeru.

Video: Nekada se bežalo od srpskog dresa, a sada? Sportisti koji su odjavili druge da bi igrali za Srbiju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA