≫ 

Korona "ubila" Ronalda i drugove: "Zarđali" Junajted i De Hea jedva iščupali bod u Njukaslu

"Crveni đavoli" se propisno namučili protiv davljenika u Premijer ligi - 1:1

  • 2
Edinson Kavani Foto: Tanjug/AP

Dvonedeljna pauza zbog eksplozije korna virusa u redovima Mančester Junajteda ostavila je traga na ekipi Ralfa Rangnika koja je jedva iščupala bod na gostovanju u Njukaslu - 1:1.

Protiv jedne od najgorih ekipa u Premijer ligi, fudbaleri sa Old Traforda su odigrali delimično dobro samo u poslednjih pola sata, kada su preko rezerviste Edinsona Kavanija stigli do izjednačenja i boda.

Možda i malo nezasluženo, zbog načina na koji je Njukasl igrao, posebno u završnih nekoliko minuta kada je maestralni David De Hea sjajnom odbranom skinuo šut Almirona sa 16 metara za pobedu Svraka.

Prvo poluvreme obeležila je bolja igra Njukasla, maestralni gol Sen-Maksimana u sedmom minutu i veliki promašaj Ronalda koji se obrukao u pokušaju da zahvati volej u 32.

Morao je Rangnik nekako da reaguje nakon što je Francuz vezivao u čvor igrače Junajteda, na poluvremenu je izbacio blede Freda i Grinvuda, uveo Sanča i Kavanija, a iskusni Urugvajac mu se odužio na poverenju u 71. minutu kada je iz dva pokušaja nekako matirao golmana Dubravku za konačnih 1:1.

Igrao je na ovom meču i naš Nemanja Matić koji je zamenio Mektominija u 78. minutu, ali bez uticaja na konačni rezultat.

Iako je osvojio važan bod u borbi za opstanak Njukasl nema baš puno razloga za zadovoljstvo. Samo jedna pobeda na 19 utakmica i pretposlednje mesto na tabeli svedoče da su im hitno potrebne pobede, ali bar su zaustavili seriju od tri vezana poraza.

Mančester Junajted je kiksnuo, ali srećom, ima dve utakmice manje od rivala i mogućnost da se ispravi iako zaostaje sedam bodova za četvtoplasiranim Arsenalom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Šou fudbalera Voždovca u svlačionici, ori se hit Vruća čokolada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunker nevolje bez dna

    28. decembar 2021 | 01:49

    Kako korona kad su vakcinisani??????

  • vk

    27. decembar 2021 | 23:37

    Sta bi sa najboljim igracom svi vremena pa Ronaldo da se poredi sa Messi, Messi je lepota gledati a ovaj ko dervo u sumi sto se ne pomera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA