≫ 

"Ronaldo beži od navijača kad ne pobeđuje, to ne sme da radi": Legenda oštra prema Portugalcu

Geri Nevil razočaran ponašanjem Portugalca u poslednje vreme

  • 0
kristijano ronaldo Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Mančester junajteda razočarali su svoje navijače još jednom, jedva izboren egal sa Njukaslom (1:1) je novi udarac po Đavole, na koji nije mogao da ostane ravnodušan ni nekadašnji kapiten Geri Nevil.

Bivši desni bek Junajteda koji godinama komentariše Premijer ligu i svoj bivši klub, osim igre, razočaran je i ponašanjem najvećih zvezda, a poseban "pik" imao je na nekadašnjeg saigrača Kristijana Ronalda, za koga kaže da mora pokazati više poštovanja prema navijačima.

- Morate biti uvek tu za svoje saigrače, onda kad je to najvažnije - izjavio je Nevil, aludirajući na činjenicu da je Ronaldo odmah posle meča žurno otišao u svlačionicu, bez pozdrava navijačima uz svoju ekipu.

- Na kraju dana, ja volim tog momka (Ronalda), najbolji je igrač kog sam video u životu, ali ne sme tako da ode. To se ne radi, ne podržavam to. Nije bitno kako si igrao, moraš da odeš i da aplaudiraš navijačima posle meča. Moraš da ih ispoštuješ, posebno ako si najbolji igrač sveta i jedan od najvećih svih vremena - kaže Nevil.

kristijano ronaldo Foto: Tanjug/Ap

Nije prvi put da Portugalac ode direktno u svlačionicu posle rezultata koji nije dobar. To je uradio i posle 1:1 sa Evertonom, i posle poraza od Votforda 4:1 kada je Ole dobio otkaz.

- Pogledajte njegov govor tela, neverovatno! Ovo me živcira već dva meseca. Govorili smo o tome i ranije ove sezone, kada je posle utakmice protiv Evertona pobegao u svlačionicu. Opet je to učinio. Pobegao je sa terena i protiv Votforda, kad je znao da će trener dobiti otkaz. I protiv Noriča - rekao je Nevil.

Bruno Fernandes je posebna priča, i za njega Nevil ima samo reči kritike.

- I Bruno Fernandes isto. On kuka na saigrače. Njih dvojica su vođe i porazno je za mlađe igrače kada najbolji igrači na ostale gledaju kao da nisu dovoljno dobri. S druge strane, pogledajte Kavanija. On je uz te mladiće i on mora biti na terenu. Svi ti iskusniji igrači moraju pomagati mlađima, trebaju se ponašati poput očeva.

Junajted je posle remija sa Njukaslom pao na sedmu poziciju na tabeli.

Video: Ronaldo je duplo bogatiji od Novaka Đokovića: Izbezumićete se od podataka o Kristijanovom imovini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA