≫ 

Levandovski ima pogled od 8 miliona evra, Varšavu na dlanu i klavir za dušu!

Bajernov špic živi kao car

  • 0
Robert Levandovski  Robert Lewandowski Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Youtube/ Marek Zientecki

Poljski golgeter Robert Levandovski (33), jedan od najboljih napadača koje je svet video poslednjih decenija, baškari se u luksuzu, logično, a jednu od najznačajnijih investicija je realizovao u rodnoj Varšavi.

Pre pet godina, Levandovski je postao vlasnik super luksuznog stana na samom vrhu jednog solitera u samom centru Varšave - vrednog osam miliona evra!

Stan se nalazi u tornju "Zlota 44" koji je visok 192 metra i poljski napadač iz stana ima pogled na čitav grad kroz široku staklenu površinu na gotovo svakom delu prostranog stana. Pogled je sa svakog dela stana neverovatan. Kod jednog prozora, zarad boljeg pogleda, ima i teleskop, kao što se može videti na prikazu ove nekretnine na jutjubu.

Inače, u zgradi ima još i teretanu, bioskop, mini golf teren, bazene, spa...

- Toranj nudi neke od najboljih stanova u Poljskoj, a sportski centar unutar njega omogućio mi je da mogu da treniram kad god poželim. Samo me kratka vožnja liftom deli od bazena, teretane ili masaže. To mi je bilo najvažnije pri kupovini stana - rekao je fudbaler Bajerna, kome nije bilo preterano teško da iskešira novac za stan buduči da nedeljno u Bajernu zaradi 400.000 evra.

Video: Levandovski urniše crveno-bele, Poljak dao četiri gola za 15 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA