Tim iz Serije B želi Zvezdinog Filipa Falka

Krotone planira da ga kupi u januaru

  • 8
Fk Kolubara - Crvena Zvezda Foto: Nikola Tomić

Došao je Filipo Falko prethodne zime kao veliko pojačanje Crvene zvezde, plaćen je oko 1,5 miliona evra, ali se nešto baš i nije naigrao na Marakani!

Pred sam finiš jesenjeg dela šampionata bio je i na udaru trenera dejana Stankovića koji ga je javno kritikovao i čini se da bi u ovom prelaznom roku mogao da napusti Zvezdu. Pogotovo što crveno-beli imaju određene ponude za njega.

I to iz Italije, gde tamošnja "Gazeta delo Sport" javlja da je Krotone pitao crveno-bele za Falka koji se nalazi na njihovom spisku zimskih pojačanja. Zanimljivo, Krotone je hteo krilnog napadača i u januaru ove godine, da bi izgubili borbu sa srpskim šampionom

"Gazeta" dodaje da će Krotone, inače davljenik u Seriji B, pokušati da osveži tim sa sedam novih pojačanja kako bi ostali u ligi. Da li će Falko biti među njima, ostaje da se vidi u narednim danima kada prelazni rok zvanično počne.

Italijan je u dresu Zvezde ove jeseni odigrao 20 utakmica u svim takmičenjima, a upisao je samo dva gola i tri assitencije. Premalo za momka koji je u Beograd stigao sa nadimkom "Mesi iz Salerna."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    30. decembar 2021 | 14:34

    Odmah poslati u Italiju, i ako je moguće uključiti Vulića u transfer paket da se vrati na marakanu!

  • nibrS

    30. decembar 2021 | 17:24

    O ne pa kako... Da se proda italijanski Mesi?

  • 1389

    30. decembar 2021 | 15:50

    Paklen špic hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA