Tuhel ljut na Lukakua: Bez potrebe je podigao galamu, ne pomaže nam

Trener Čelsija nije zadovoljan medijskim istupom Belgijanca

  • 1
tomas tuhel Foto: Tanjug/Ap

Najskuplje pojačanje u istoriji Čelsija je pokrenulo lavinu. Romelu Lukaku je iskoroistio medijski prostor da kritikuje izbor igrača trenera Tomasa Tuhela posle remija sa Brajtonom (1:1) što se nije dopalo nemačkom stručnjaku.

Zato je uoči derbija s Liverpulom deo konferencije bio posvećen Lukakuu.

- Naravno da nam se ne dopada ono što je Romelu izrekao. Digla se buka, nepotrebna. Ne pomaže nam. Ne bih voleo da pravimo priču većom nego što zaista jeste - rekao je Tuhel.

- Lako iz izvačiti izjave iz konteksta, skraćivati ih, praviti naslove, a onda na kraju shvatite da ono što je rečeno nije toliko loše ili sagovornik nije tako mislio. Da budemo otvoreni do kraja, ne sviđa nam se Lukakuov intervjuu. Meni posebno, jer je digao galamu bez potrebe. Potrebno nam je mirno okruženje, fokus, a ovako nešto nam ne pomaže.

Posebno je Tuhela zaboleo deo u kome Lukaku tvrdi da je nesrećan među Plavcima.

- Uopšte ne bih rekao da je nesrećan u Čelsiju. Ne osećam tako. Naprotiv, baš suprotno. Da ste me isto pitali juče, rekao bih da je srećan i zato sam se iznenadio kad sam video njegov intervju. Možda Romelu smatra da je na ovaj način glasniji, ali se meni čini da bi ovakvi naslovi svakako odjeknuli - poručio je Tuhel.

Video: Desio se Big Bang! Fudbal više neće biti isti: Sve što bi trebalo da znate o novoj Super ligi Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA