Najlepši novogodišnji poklon za Dušana Vlahovića: Ostaju mu golovi i rekord koji je oborio

A sve to jer je spašen novajlija u Seriji A

  • 5
Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Kakva novogodišnja noć za Dušana Vlahovića. Golgeter Fiorentine imao je razloga za duplo slavlje u petak uveče jer ne samo što je kao jedan od najboljih napadača u Evropi okončao 2021. godinu, već i zato što je pronađeno rešenje zbog koga mu neće biti obrisani golovi i rekord Kristijana Ronalda koji je oborio.

Naime, kako je saopštio predsednik Fudbalskog saveza Italije Gabrijele Gravina, Salernitana ipak neće biti izbačena iz Serije A jer je 43-godišnji Danilo Jarvolino, biznismen iz okoline Napulja, dostavio garancije da će za oko 20 miliona evra preuzeti ovaj klub.

- Formalno, za deset dana, Salerntina će moći da promeni vlasnike - obavestio je javnosti Gravina, a prenela je oko ponoći "Gazeta delo sport".

I, time je sprečeno i izbacivanje pomenutog kluba iz Serije A, ali i brisanje Vlahovićevih golova.

Salernitana, koja se posle 22 godine vratila u Seriju A, posle 18. kola zauzima poslednje mesto na tabeli sa samo osam bodova.

Vlahović je na pomenutoj utakmici dao dva gola, ali su ti pogoci mogli da budu obrisani u novogodišnjoj noći da nije pronađeno rešenje za klub sa juga Italije.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA