≫ 

Čelsi i Liverpul "odigrali za Siti", ali i za dušu navijača: Spektakl u Londonu za čistu desetku!

Neverovatna utakmica

  • 0
Liverpul, Čelsi, Premijer liga

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Liverpula i Čelsija još jednom su pokazali zašto su trenutno jedni od najboljih klubova na svetu i u neverovatnoj utakmici na "Stamford Bridžu" odigrali su 2:2.

Ovim rezultatom, obe ekipe su samo "pomogle" Sitiju da se udalji od obe ekipe na čelu tabele.

Sam početak utakmice je obećavao. Sadio Mane iz Liverpula je dobio žuti karton u prvom minutu sureta zbog grubog starta i već tada je bilo jasno s kakvim žarom su i jedna i druga ekipa ušle u ovaj susret.

Isti igrač je ponovo bio centru pažnje samo osam minuta kasnije, kada je postigao prvi gol na meču i time doveo Liveprul u vođstvo od 1:0.

Nije se dugo čekalo, samo 17 minuta, kada je na scenu stupio jedan od najpoznatijih dvojaca u svetskom fudbalu Trent Arnold i Mo Salah. Bek je asistirao a "Faraon" je postigao novi pogotak i time je povisio na 2:0 već u 27. minutu.

Tada je na scenu stupio i moćni Čelsi, koji je pokazao da nije za džabe trenutni šampion Evrope, oni su u preostalih 18 minuta uspeli da postignu dva gola i vrate se u meč.

Prvo je Mateo Kovačić postigao gol u 41. minutu, ali i to nije bio bilo kakav gol, već golčina i pretendent za jedan od najlepših u ovoj godini, koja je počela pre dva dana.

Poravnanje je doneo Kristijan Pulišić samo četiri minuta kasnije, kada je iskoristio asistenciju N'Golo Kantea, čime su se Plavci i rezultatski vraitli u meč 2:2.

Iako je ovakvo prvo poluvreme mnogo obećavalo, drugo nije bilo ni slično njemu, obilovalo je prilikama, ali bez učinka. Sve u svemu, možda je ovo i najrealniji rezultat ovakvog meča.

Video: Incident na utakmici Čelsija i Juventusa: Fudbalerka srušila navijača koji je uleteo na teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA