Prvi strelac Hrvatske lige snimio pesmu sa bivšom devojkom Darka Lazića

Drmić se oprobao i u muzičkim vodama

  • 0
Olivera Matijević Printskrin: Instagram/olivera_matijevicofficial/Youtube/Olivera Matijević Službeni Kanal

Osim toga što je mu na fudbalkskom terenu sjajno ide, gde je trenutno prvi strelac Hrvatske lige, napadač Rijeke Josip Drmić odlično se snašao i u muzičkoj branši!

Naime, naturalizovani Švajcarac je nedavno snimio duet sa pevačicom Oliverom Matijević koja je, inače, poznata po tome što je bila devoijka Darka Lazića i učesnica "Zvezde granda."

Pesma pod nazivom "Zašto mi to radiš" je za 15 sati imala već 36.000 pregleda.

- Zašto mi to radiš - OUT NOW! Kao što mnogi znaju, ja sam neko ko je otvoren za sve ,a pogotovo kad je muzika u pitanju tad nema granica. Ovaj put sam u sasvim drugačijoj ulozi, ali sretan što sam deo ovog projekta! Hteo sam nešto drugačije i ova pesma je autobiografska, a samim time je i drugačija i posebna. Olivera i ja smo našu ideju pretvorili u stvarnost i napravili ovu peesmu, bilo je tu mnogo muke, ali na kraju mislim da smo dočarali poruku ove pesme… - napisao je Josip na svom Instagramu.

Drmić je ove jeseni postigao 14 golova za Rijeku koja je polusezonu završila sa 40 bodova, istim brojem kao i prvoplasirani Dinamo i trećeplasirani Osijek. Zagrepčani, doduše, imaju meč manje, i to onaj sa Hajdukom, a pominjalo se da posle Petra Bočkaja žele i samog Drmića.

Sam fudbaler je priznaod a bi voleo da ostane u Rijeci, a vi u nastavku možete pogledati njegovu debitantsku pesmu sa Oliverom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA