Njukasl blizu prvog velikog pojačanja, stiže reprezentativac Engleske

Nakon dve i po sezone provedene u Španiji, Tripije blizu povratka u domovinu

  • 0
Fudbal, FK Atletiko Madrid FK Valjadolid Foto: Tanjug/AP

Fudbaler madridskog Atletika Kiran Tripije blizu je prelaska u Njukasl, prenose španski mediji.

Kako se navodi iskusni desni bek je dobio vrtoglavu ponudu od ''svraka'' koju ne može da odbije, dok klubovi pregovaraju o obeštećenju između 28 i 30 miliona evra.

Tripije je ove sezone uglavnom konstantan u startnoj postavi Atletika, pa je za 19 kola upisao 15 nastupa, od kojih je 12 puta bio u startnoj postavi. Propustio je samo četiri meča i to zbog povrede.

Iako je pružao dobre partije u dresu ''jorgandžija'', januar je jedna od poslednjih prilika za Atletiko da zaradi na transferu 31-godišnjeg Engleza kome ugovor ističe leta 2023. godine, a kada se u obzir uzme jaka ponuda koja je stigla na adresu Tripijea, a koja podrazumeva i povratak u rodnu zemlju, jasno je da je ovo odlična situacija za obe strane da do transfera i dođe.

Tripije je karijeru zapoočeo u mlađim kategorijama Mančester Sitija za čiji seniorski tim nikada nije igrao, a u Engleskoj je nastupao za Barnsli, Barnli i Totenhem u kome je pružao najbolje partije u karijeri.

Za reprezentaciju Engleske Tripije je upisao 35 nastupa i postigao jedan gol.

Video: Mesi sa suprugom đuskao za Badnje veče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA