≫ 

Ovo je pakao čak i za Đavole: Junajtedove muke se nastavljaju, Vulvsi odneli tri boda sa ''Old Traforda''

Prvi poraz Ralfa Rangnika na klupi ''crvenih đavola''

  • 2
Žoao Mutinjo, Vulvs, Vulverhempton Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su poraz na domaćem terenu u 21. kolu Premijer lige od ekipe Vulvsa rezultatom 1:0.

Vulvsi su sve vreme meča bili ozbiljniji rival i više su pretili golu domaćih. U prvom poluvremenu su imali dve velike prilike preko Nelsona Semeda, čiji je udarac odbranio David de Hea, i Raul Himenez koji je šutirao pored gola.

Mančester junajted je podigao nivo svoje igre u drugom poluvremenu, zaigrao je agresivnije, ali mu to ipak nije donelo rezultat.

Veliku šansu da svojoj ekipi donese prednost imao je Bruno Fernandeš u 68. minutu, ali je njegov udarac završio na prečki gola gostiju. Samo minut kasnije Kristijano Ronaldo je nakon prekida zatresao mrežu Vulvsa, ali je taj gol poništen zbog ofsajda.

Kristijano Ronaldo, Mančester Junajted Foto: Tanjug / AP

Pogodio je prečku i gostujući tim posle šuta iz slobodnog udarca Romana Saisa u 75. minutu, i to kao da je najavilo ono što će uslediti samo sedam minuta kasnije.

Lopta je stigla do Žoaa Mutinja na ivicu šesnaesterca, a iskusni Portugalac ju je poslao u ugao gola De Hee, pa Španac nije mogao ništa da učini u toj situaciji.

Najveću šansu da izbegne poraz Junajted je imao u poslednjim sekundama meča, ali je udarac Bruna Fernandeša odbranio Hoze Sa i sačuvao tri boda svojoj ekipi.

Bila je ovo prva pobeda za Vulvse na ''Old Trafordu'' još od 1980. godine.

Nakon ovog meča ''crveni đavoli'' ostaju sedmoplasirani tim Premijer lige sa 31 osvojenim bodom, dok se Vulvsi nalaze poziciju ispod sa tri boda manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Igra fudbal sa cuclom u ustima, a kažu da je najbolji: Naslednik Mesija raste u Argentini

 

Video: Ronaldo je duplo bogatiji od Novaka Đokovića: Izbezumićete se od podataka o Kristijanovom imovini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko ex JSO

    3. januar 2022 | 20:45

    Ni pare vam neće pomoći završiće kao obican osrednji klub.Karma je čudo,vraća vam se sve ono plakanje kod UEFE da se ne igra u Beogradu.I ona pobeda na kvarno bednici,bas vas mrzim!

  • Ole

    3. januar 2022 | 23:24

    😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA