≫ 

Kristijan Eriksen spreman za veliki povratak u Premijer ligu

Navodno je Totenhem zainteresovan za danskog fudbalera koji ne igra od EURA

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Danska - Finska, Christian Eriksen, Kristijan Eriksen Foto: Tanjug/AP

Kristijan Eriksen je preživeo pravu životnu dramu tokom Evropskog prvenstva u fudbalu, kada se srušio na teren zbog srčanog udara. Bio je klinički mrtav, ali su ga u život vratili lekari nadljudskim naporima na samom terenu, uz asistenciju kapitena danske reprezentacije Simona Kjera.

Eriksen je posle toga operisan, ugrađen mu je defibrilator, jer je ustanovljena srčana anomalija. Nakon toga više nije zaigrao.

Jedan od razloga je to što je u Italiji zabranjeno igranje fudbalerima koji imaju ugrađen defibrilator.

Eriksen je bio pod ugovorom sa Interom do 17. decembra.

Posle toga se spekulisalo da bi mogao da nastavi karijeru u Ajaksu, gde je i igrao u prošlosti, a gde takođe igra i Dejli Blind, koji ima ugrađen defibrilator.

Međutim, najnovije informacije govore da su za njega zainteresovani klubovi iz Premijer lige, među kojima prednjači Totenhem, sa Antoniom Konteom na čelu, koji je i trenirao Eriksena u Interu.

Agent fudbalera ističe da je Eriksen spreman da se vrati na teren, tako da informacije i spekulacije o kraju karijere ipak nisu opcija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA