Zvezdi stiže milion evra za štopera: Almerija otkupljuje Babića od crveno belih!

Sasvim i za očekivati s obzirom na to kakve je partije pružio u ovom klubu

  • 12
srđan babić Foto: MN Press

Srđan Babić na Marakani nije dobio pravu šansu, dok je oduševio na obe pozajmice na koje je otišao iz Zvezde. Posle sjajnih partija u Famalikau, Babić je oduševio i u Španiji gde već pola godine igra za Almeriju.

Almerija je pozajmila Babića do kraja sezone, s tim što u ugovoru o pozajmici postoji i klauzula prema kojoj će španski klub biti u obavezi da otkupi fudbalera ukoliko on odigra 40 odsto utakmica, prenosi "Sportski žurnal".

Ova stavka je jako blizu ispunjavanja, s obzirom na to da je Babić dosao odigrao 16 utakmica od 21 koliko ih je i bilo, dok je srpski štoper već izvesno vreme standardni član ekipe.

Zvezdi će time pripasti milion evra od Almerije, koliko je dogovoreno još na početku sezone. Pritom, treba napomenuti i da je Almerija pristala da isplati i dodatnih 100.000 evra samo za pozajmicu, što znači da će na Marakanu leći ukupno 1.100.000 evra od Babića.

Podsetimo, Zvezda je Babića platila Sosijedadu nešto više od 800.000 evra, te i nije puno prihodovala od njegovog transfera, kada se pogleda u globalu.

Video: Povratnički gol Srđana Babića: Vratio se s pozajmice i odmah se pogotkom nameće Stankoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ffff

    5. januar 2022 | 10:12

    Milion evra... e jadnici jedni.. ne mozete da izvucete ni neku postenu cifru nego nam svi igraci odose za sicu neku... jezivo koliko lose poslujemo...

  • Realan

    5. januar 2022 | 10:02

    A nama nije valjao?? E moj Terza kad se resis Gobelje i Gajic, mozda uzmemo titulu!!! Njih dvojica plafon FK Mionica po poluvreme

  • Grobari

    5. januar 2022 | 10:26

    DA LI NOVAC STIZE ZVEZDI???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA