Hoće li potencijalno pojačanje Zvezde imati noćne more zbog napadača Reala?

Desni bek Valensije Kristijano Pičini ništa nije mogao da uradi kako bi zaustavio Vinisijusa

  • 2
Kristijano Pičini Foto: AP/Tanjug

Karim Benzema je bio taj koji je obeležio pobedu Reala nad Valensijom (4:1), jer je ušao u istoriju "kraljevskog kluba", ali nema sumnje da je odbranu "Slepih miševa" najviše mučio Brazilac Vinisijus Žunior!

Pogotovo potencijalno pojačanje Crvene zvezde Kristijana Pičinija (28), ako je suditi po izveštajima španskih medija koji navode da bi Vinisijus mogao da izazove noćne more Italijanu.

Sem jednog momenta kada je "uništen", Pičini je odigrao sasvim dobro prvo poluvreme. Međutim, u drugom ga je Brazilac "zajahao" i nije mu dao mira što se na kraju odlikovalo golovima koje je postigao u 52. i 61. minutu.

Kristijano Pičini Foto: www.managingmadrid.com

Pičini, koji na leđima nosi broj 24, ništa nije mogao da uradi kod prvog Vinisijusovog gola, olako je ispao - mada je zatim i cela odbrana gostujućeg gola kiksnula. Kao i kod drugog, kada su svi zajedno ostavili Brazilca samog, a ovaj je samo ubacio loptu u mrežu.

Inače, Pičiniju je ovo bio tek treći meč u sezoni na kom je bio starter i sasvim je sigurno da mu Valensija neće ponuditi produžetak saradnje na leto kada mu ističe ugovor.

Upravo je to jedna od stavki koja je interesantna Zvezdi, jer srpski šampion mora da pronađe rešenje na desnom beku. Pominje se da crveno-beli još u januaru žele da ga angažuju i da im se leto ne čeka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mili

    9. januar 2022 | 09:05

    ahah znaci i ovaj je pojacanje zvezde hahah hahahha ..jojjj pa vi nam ne date mira ni za Bozic..sa vama uvjek komedija --oooo sta bi ovaj narod da vas nema..cemu bi se smijali i koga bi sprdali..dobro je neka vas..hjahahha

  • ak47

    9. januar 2022 | 13:54

    Rupa od defanzivca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA