≫ 

Velike reči Mihajlovića o Đokoviću: "On je žrtva, a ne kriminalac"

Srpski stručnjak se osvrnuo na situaciju u kojoj se nalazi Novak

  • 4
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Trener Bolonje Siniša Mihajlović dao je jedan intervju za "Korijere delo Sport" u kom se dotakao i situacije oko Novaka Đokovića!

Prvi reket sveta i dalje se nalazi u hotelu u Mleburnu gde čeka suđenje oko toga hoće li biti deportovan iz Australije ili ne, a Mihajlović je poručio da je Nole nije kriminalac - već žrtva.

- Po mom mišljenju, organizatori su prvi napravili greške. Trebalo je da prate instrukcije Vlade, da poštuju zakon i da ne garantuju Novaku prisustvo na turniru. Ako je otišao u Australiju, to znači da ga je neko uverio da postoje uslovi da dobije medicinsko izuzeće. Ono kako ja to vidim je da je Đoković tu žrtva, a ne "kriminalac" u celom ovom haosu - rekao je trener Bolonje i dodao:

- Takođe mislim da je sve trebalo da se sredi interno. Između države Viktorije i federalne Vlade, besmisleno je smeštanje svetskog tenisera broj jedan u imigracioni hotel, koji mi ne izgleda baš dobro. Ponavljam, zakoni su tu da se poštuju, a Australijanci su transformisali Noleta u šampiona antivaksera.

Video: Građani ne odustaju: Skup podrške Novaku Đokoviću i danas ispred Skupštine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SM

    9. januar 2022 | 15:46

    Siniša kao i uvek 100% u pravu. Očigledno je da Noletu smeštaju igre na svakom GS poslednje 2 godine. Ovo sad je prevazišlo sve, pa ipak nije šokiralo kolegu Rodžera i mnoge druge.

  • Bunker nevolje bez dna

    9. januar 2022 | 16:19

    Nego sta kazu rafa i nadal?

  • Cibalija

    9. januar 2022 | 17:45

    U pravu si Miha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA