≫ 

Družina Kamara priredila senzaciju, zaustavili su šampiona, junak ridao pred kamerama

U ekipi Sijera Leonea čak šestroica igrača nose ovo prezime

  • 1
mohamed kamara Foto: twitter/BabaGol_

Afrički kup Nacija koji se održava u Kamerunu počeo je iznenađujuće neprijatno po aktuelne prvake Crnog kontinenta Alžirce, i iznenađujuće sjajno po autsajdere grupe E Sijeru Leone.

Dve selekcije odigrale su bez golova na "Japoma" stadionu u Duali, a daleko najzaslužniji za takav ishod bio je golman Sijera Leonea Mohamed Kamara - jedan od šestorice fudbalera ove reprezentacije sa prezimenom Kamara!

On je bio neprelazan na golu, imao je sedam čistih intervencija kojima je zaludeo napadače Alžira, da bi na kraju, kao krunu svoje partje života dobio trofej za najboljeg pojedinca meča - i zaplakao!

Kamara je gotovo ridao pred kamerama po prijemu trofeja, nije mogao da obuzda emocije, jer je i njemu jasno kakav je podvig napravio zajedno sa saigračima protiv šampiona Afrike. To ga je potpuno ganulo.

Pored golmana Kamare, u postavi su od starta igrala još trojica njegovih prezimenjaka, Kei, Alhađi, Džon, dok su na klupi bili Musa Noa Kamara i nekadašnji igrač Partizana Medo Kamara.

mohamed kamara Foto: rezultati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA