Terzićev govor u svlačionici Zvezde kojim je prozvao Vučelića i Piksija: "Momci, čeka nas pakao"

Direktor crveno-belih ističe da sa nikad više samopouzdanja čeka prolećnu polusezonu

  • 51

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, rekao je na okupljanju prvotimaca crveno-belih pred zimske pripreme da sa velikim samopouzdanjem čeka nastavak sezone, jer je svestan kvaliteta koji ima klub sa Marakane.

Ipak, kaže da je ovo neobična situacija u odnosu na prethodne godine na okupljanjima tokom zime, jer su uglavnom crveno-beli imali ubedljivu prednost na tabeli. Sada je istakao i prednost koju ima Partizan, ali je "potkačio" i predsednika crno-belih Milorada Vučeliča, koji je na okupljanju crno-belh istakao fer suđenje kao jedan od faktora zbog kojeg je Partizan prvi. Takođe, potkačio je tu i selektora Dragana Stojkovića Piksija, kao i Nenada Bjekovića.

- Momci, kao što tradicija nalaže, da vam poželim dobrodošlicu, čestitam Novu godnu i poželim sve najbolje vama i vašim porodicama. Neobično mi je da se viđamo sada u ovim okolnostima, da imamo minus pet u odnosu na Partizan, sada moram da vam kažem da imamo pakao pred nama naredna 4,5 meseca, imamo nikad bolji tim i nikad boljeg trenra, a imamo minus pet. Spremite se, nemamo slobodnog dana do 26. maja, moramo da budemo ispravni, kvalitetni, morate da budete pravi muškarci, svesni dresa koji nosite. Pred nama je jedna obaveza, a to je da osvojimo titulu.

- Videli ste šta se dešava, videli ste izjavu predsednika Partizana koji hvali suđenje, takođe se to poklapa sa izjavom selektora koji se pita više nego što bi trebalo, na čelu saveza je njihov čovek. Morate da znate da nas čeka teških 4,5 meseca, ali nikad nisam bio tako pun samopouzdanja kao danas, nikad kvalitetniji tim Zvezda nije imala, verujem i ubeđen sam da ćemo biti šampioni - zaključio je Terzić u govoru u svlačionici Zvezde.

Video: Stanković prvi put pričao o sukobu s Borjanom: Zvezda je iznad svega i iznad bilo koga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jednom

    12. januar 2022 | 17:49

    Docice Dan kad neces promasiti sudnicu, vec otici u pravu. A, onda zna se, Centralni

  • Ubipacijentic

    12. januar 2022 | 17:17

    Lice sa poternice se veoma uzbudilo.Nema vise sviranja penala van sesnaest ,crvenih kartona i upada u sudijsku svlacionicu.Narednih 10 god ces gledati crno belu dominaciju!!!@

  • Manjača

    12. januar 2022 | 16:50

    Jadno i bedno od čoveka koji je trebao odavno biti u zatvoru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA