≫ 

Čelsi u finalu Liga Kupa, Ridiger čovek odluke, još jednom navijaču pozlilo na tribini

"Plavci" i u drugom meču polufinala savladali Totenhem i izborili meč za trofej

  • 0
hari kejn Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Čelsija plasirali su se u finale Liga kupa Engleske pošto su u dvomeču bili bolji od Totenhema ukupnim rezultatom 3:0, pa će se za prvi trofej u sezoni boriti sa pobednikom dvomeča Arsenal - Liverpul (tek treba da odigraju prvi meč).

U prvom duelu, odigranom na "Stamford Bridžu", ekipa Tomasa Tuhela slavila je 2:0 i postavila težak zadatak "Pevcima" za revanš, na kraju se ispostavilo da je to bio i preveliki zalogaj za Konteov tim.

Čovek odluke u sredu uveče u Londonu bio je Antonio Ridiger čiji je gol napravio svu razliku i praktično "ubio" ovaj domeč koji je, osim po dešavanjima na terenu, obeležio i još jedan zabrinjavajući detalj sa tribina, sada već učestali "scenario". Naime, jednom navijaču Totenhema je pozlilo zbog čega je utakmica bila u prekidu od 78. minuta.

Čelsi i Totenhem su na svojim "tviter" nalozima u toku prenosa obavestili da je lekarska intervencija na tribini u toku i poželeli brz oporavak navijaču.

Prema navodima pojedinih engleskih medija, a i fotografije to pokazuju, medicinski tim na stadionu je nakon signala sa tribine gde je bio pomenuti navijač, intervenisala i zbrinula ga do vozila, potom je ovaj bio sproveden do bolnice. Zasad nema drugih podataka i vesti o ovom navijaču.

Pomenusmo, nije ovo prvi slučaj da navijaču pozli na nekoj od utakmica Premijer lige, bilo ih je nekoliko ove sezone, zbog čega se na društevnim mrežama i sada, kao i ranije, redovno "zavrte" teorije o mogućem uticaju vakcina na ove događaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA