Da li ćemo naredne sezone gledati srpski Atletiko? Simeone uz Vlahovića želi još jednog našeg igrača

Nikola Milenković je na "meti" Jorganždija za predstojeći prelazni rok

  • 0
Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Brojne promene spremaju se u Atletiko Madridu narednog leta, a nakon što je postalo jasno da ove sezone tim neće uspeti da odbrani titulu u španskom šampionatu. Mnoge kritike su usmerene kao Čolu Simeoneu, koji je odlučio da reaguje na transfer pijaci.

Kako navode tamošnji mediji, sigurno će iz kluba otići Luis Suarez, a Kunja koji je u međuvremenu doveden kao napadač je razočarao i zato je primarna meta Jorgandžija za naredni prelazni rok dovođenje nekoga u špicu.

Prema nekim nagoveštajima, taj neko bi mogao da bude srpski napadač, Dušan Vlahović. On bi najradije, ukoliko mu ne bi bilo dopušteno da pređe u Juventus, prešao u Španiju, a isto tako Atletiko je spreman da plati oko 16.000.000 evra po sezoni, što su njegovi finansijski zahtevi.

Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Sve to bi moglo da znači da Antoan Grizman odlazi u Englesku, kako bi se oslobodio novac za Vlahovića. Italijanski mediji prenose da je Arsenal odustao, jer postoji prevelika provizija za menadžere srpskog fudbalera, a na sve to se dodaje da ni on nije zainteresovan za takav potez.

Kao šlag na tortu, Atletiko bi mogao sledeće sezone da postane "srpski" ukoliko i Nikola Milenković zakorači ka Madridu. Interesovanje je veliko, a Čolo Simeone u njemu vidi novu energiju u odbrani koja je ove godine primila više golova nego inače.

Za to će naravno biti potreban ogroman novac, ali bi prodaja nekoliko igrača koji žele da napuste klub olakšala posao. Uz to, moguće je da Fjorentina kao "kusur" dobije još nekog fudbalera iz madridskog tima.

Video: Stanković o Degeneku, novom napadaču Ohiju, pojačanjima: Za 7-10 dana znaćemo na čemu smo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA