Vlahović strelac u ludom meču: Napoli sa 9 igrača izjednačio u 95. minutu, pa primio još 3 gola

Dušan pogodio u 42. minutu, da bi u drugom poluvremenu izašao iz igre

  • 1
Dušan Vlahović Printskrin: Streamja

Osim toga što rešeta u prvenstvu, gde je prvi strelac Serije A, srpski napadač Dušan Vlahović dao je gol za Fiorentinu i u Kupu Italije!

Viola je u okviru 1/8 finala gostovala Napoliju i slavila je rezultatom 5:2, a Vlahović je mrežu domaćina načeo u 42. minutu - nakon što se sjajno snašao u kaznenom prostoru na dodavanje Rikarda Saponare.

Izjednačio je Napoli dva minuta kasnije preko Drisa Mertensa, zatim je Dragovski dobio crveni karton i ostavio Fiorentinu na cedilu, da bi gosti u 58. preko Kristijana Biragija ponovo došli u vođstvo. U nastavku pogledajte i gol Srbina:

Trener Napolija Lućano Spaleti u 64. minutu je u igru ubacio Lozana i Ruiza, a to je izgleda bio prelomni trenutak meča, jer su obojica do kraja regularnih 90 minuta isključeni.

Najpre je Lozano u 84. dobio direktan crveni, dok je Ruiz u 93. drugi put požuteo. Međutim, Petanja je u 95. pogodio za 2:2 i doneo je produžetke svom timu.

A tamo je Viola dala tri gola. Najpre je Venuti u 106. bio strelac, onda je svoj prvenac u dresu Fiorentine upisao i Pjontek koji je u 73. zamenio Vlahovića, dok je konačan rezultat postavio Maleh u 119.

Osim Vlahovića, na ovom meču su igrali i Nikola MIlenković i Matija Nastasić, dok je Aleksa Terzić presedeo na klupi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA