≫ 

Prvi odlazak iz Partizana ove zime: Šćekić u Zaglebju

Šćekić je stigao Partizan 2018. godine u mandatu Zorana Mirkovića koji ga je video u reprezentaciji Crne Gore i prepoznao kao pojačanje za klub iz Humske

  • 20
Aleksandar Šćekić Foto: Marko Jovanović

Prvotimac Partizana Aleksandar Šćekić prvi je fudbaler koji će napustiti klub u zimskom prelaznom roku. Kako Telegraf saznaje, reprezentativac Crne Gore dogovorio je sve detalje sa Zaglebjem iz Poljske sa kojim bi u toku današnjeg dana, najkasnije sutra, trebalo da potpiše ugovor na godinu i po dana.

Ovakav epilog donekle je očekivan, s obzirom na činjenicu da je kolektiv iz Humske nedavno dao Šćekiću odrešene ruke u potrazi za novom sredinom, jer je protekle zime fudbaler izašao u susret klubu i obnovio ugovor iako je već tada mogao da napusti crno-bele.

Šćekić je stigao u Partizan 2018. godine u mandatu Zorana Mirkovića koji ga je video u reprezentaciji Crne Gore i prepoznao kao pojačanje za beogradskog predstavnika.

Crno-beli su ga tada platili 100.000 evra turskom Genčlerbirligiju što je bilo iznenađenje, i to u poslednjim danima prelaznog roka.

Šćekić, iako nepoznat ovdašnjoj javnosti, ipak se ubrzo nametnuo i praktično bio standardan i ko Mirkovića, kasnije kod Sava Miloševića, pa i u mandatu Aleksandra Stanojevića postavši jedan od oslonaca tima.

Što se Zaglebja iz Lubina tiče, radi se o poljskom klubu sa dugom tradicijom, međutim, u toku ove sezone im ne cvetaju ruže. Nalaze se tek na 14. poziciji Ekstraklase, samo dva mesta iznad zone ispadanja, te su otuda odlučili da se pojačaju u zimskom prelaznom roku, a prvi posao su očito sklopili sa Partizanom.

Podsetimo, Partizan u nedelju putuje na zimske pripreme u Antaliju, a u avionu neće biti pomenutog Šćekića koji se jutros oprostio od saigrača u Sportskom centru u Zemunu.

Video: Brutalna blokada Koprivice u NBA stilu, potez o kome će se pričati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoje vrati se

    21. januar 2022 | 09:55

    Njemu dali odrešene ruke, a čuvate Lolu i Jojića... Oni su nam bitniji.

  • D. M.

    21. januar 2022 | 09:54

    Super!! Samo da se kurtališemo još po nekog " vrhunskog igrača" ( Miljković, lola, itd.), pa bog da nas vidi.

  • terza magija

    21. januar 2022 | 11:26

    kakve zvezda legende prodaje za 200 d0 300 hiljda evrica ,ovaj je za njih mesi..sjetite se u sta je drzava bacila milione da bi projekat bio bolji od partizana a doveli corke i samo zahvaljujuci ulaganju u sudije dosli su do 4 lazne titule...kontate li u sta se mora ulagati..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA