≫ 

Veliki transfer u Hrvatskoj: Ikona Hajduka sa bivšim trenerom Dinama juri titulu sa Osijekom

Mijo Caktaš se pridružio ambicioznom klubu sa Gradskog vrta

  • 0
mijo cvaktas Foto: youtube/HNK Hajduk Split

Hrvatski klupski fudbal, tamošmnja liga, nikad nije bila zanimljivija kao što je to ove sezone u kojoj Dinamo ima tri ozbiljna konkurenta u borbi za sam vrh. Među njima je najozbiljniji i najkonkretniji Osijek, koji to pokazuje iz dana u dan, svakim potezom na terenu i van njega.

Drugoplasirani klub hrvatskog šampionata dobio je u petak veliko pojačanje - bivšeg kapitena i dugogodišnjeg fudbalera splitskog Hajduka Miju Caktaša (29).

Caktaš je sa Osijekom potpisao ugovor na tri po godine i biće udarna napadačka pesnica trenera Bjelice na proleće u borbi za trofej.

- Evo me, da. Hvala svima na čestitkama. Prvo ću se upoznati s novim saigračima, neki od njih su mi jako dobro poznati, posebno oni koji su mi bili saigrači. Interes trenera Bjelice i Osijeka je postojao već prošloga leta, tada sam se odlučio ići nekim drugim putem, ali sada su nam se želje poklopile. Jedva čekam da krenem na trening i da se priključim ekipi. To je sada najvažnije - prvi su utisci igrača koji je ukupno deset godina proveo u Hajduku i za "Bile" postigao više od 100 golova.

Caktaš se sa Hajdukom, ipak, rastao na ružan način nakon suspenzije i natezanja oko novog ugovora zbog smanjene plate, a nakon epizode u Saudijskoj Arabiji vratio se u HNL - u redove rivala Splićana.

Pojedini hrvatski meidji aktuelizovali su danas Caktaševu izjavu od pre nekoliko godina, kada je izjavio da ne postoji klub u Hrvatskoj u kojem bi igrao, osim Hajduka. Očito, stvari su se u međuvremenu promenile. Biće, naravno, interesantno kako će ga na Poljudu dočekati navijači splitskog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA